Hexagon dóna material didàctic i programari CAD-CAM a la UPC pel grau en Enginyeria d’Automoció, impartit a l’EPSEM
La divisió Production Software de la multinacional tecnològica, amb seu a Estocolm (Suècia), ha signat un conveni de col·laboració amb la universitat catalana.
La donació es formalitzarà mitjançant el lliurament de les llicències educacionals anuals del programari CAD/CAM WORKNC en una de les aules de l’Escola.

MANRESA / Redaccio/ Sergi Vazquez  
29/07/2020 22:34
La divisió Hexagon Production Software i la Universitat Politècnica de Catalunya·BarcelonaTech (UPC) han signat un conveni de col·laboració per regular la donació d’un software CAD-CAM i de material didàctic, destinat a la docència dels estudis del grau en Enginyeria d’Automoció, impartit a l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa (EPSEM). La donació es formalitzarà mitjançant el lliurament de les llicències educacionals anuals del programari CAD/CAM WORKNC en una de les aules de l’Escola, així com els manuals digitals i exercicis per rebre’n formació per part de l’empresa multinacional en el termini de 30 dies previs a l’inici del curs acadèmic a la UPC.

D’aquesta manera Hexagon reforça i promou la col·laboració amb les universitats i centres formatius amb l’objectiu de donar una resposta eficaç i pràctica a les exigències del canvi tecnològic, en aquest cas a través de l’EPSEM, la única escola d’enginyeria que dona servei al teixit empresarial i industrial de Manresa, del Bages i de la Catalunya Central.

En aquesta línia, la divisió Production Software d’Hexagonha ober trecentment una aula de formació al centre de Formació Pràctica de Manresa.

Arxivat a: UPC  EPSEM 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Manresa celebrarà una jornada sobre la reintroducció de la natura als patis de les escoles
L’obra ‘Golfes’, tornarà a la sala petita del Kursaal en doble funció el dijous de la Festa Major
ERC Bages escull Ferran Estruch com a candidat a les eleccions del 12 maig
Primera reunió organitzativa de l’obra ‘La Santa Espina’ de Guimerà
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]