Manresa Turisme estrena Inspira i inspira't
La proposta consisteix en un taller de mindfulness, una tècnica que busca connectar amb el moment present. L’experiència pretén que els assistents connectin amb ells mateixos, amb l’espai i finalment amb el paladar a través d’un tast conscient que oferirà el restaurant Mas de la Sala, amb l’objectiu que els assistents aconsegueixin una sensació de benestar i de calma i que alhora puguin apropar-se a la vivència transformadora i de connexió que va viure Sant Ignasi de Loiola l’any 1522 a Manresa.
Manresa Turisme estrena Inspira i inspira't.

MANRESA / Redaccio/ Sergi Vazquez  
25/07/2020 14:16
Aquesta proposta, creada especialment per a les Festes de Sant Ignasi, ha sorgit del grup de treball de turisme de benestar creat conjuntament amb el sector privat, amb el qual s’estan treballant en altres propostes de mindful tourism, com el “Camí Ignasià conscient”, que recorrerà els darrers kilòmetres del Camí Ignasià des de l’Oller del Mas fins a Manresa, incloent experiències meditatives i de connexió.

Paral·lalement, i gràcies al suport de  la Diputació de Barcelona, s’està treballant en un altre producte vinculat als valors universals, adreçat principalment a les famílies, on a través de la visita a diferents recursos turístics es treballaran diferents valors per tal de viure, també, una experiència de canvi i benestar als visitants. Aquest tipus de productes, que a més són una de les principals tendències del sector, van totalment alienats amb les línies estratègiques de Manresa 2022.

Arxivat a: MANRESA TURISME 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



El Centre d'Esports Manresa torna a tercera després de dues temporades històriques a Segona RFEF
UManresa amplia el seu campus amb un nou edifici per acollir la Clínica Odontològica Universitària
Jornada sobre autoprotecció en cas d’incendi forestal
Consulta monogràfica per atendre pacients amb Parkinson
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]