Sant Fruitós dedicarà un monument a les víctimes i els herois de la Covid-19
S'instal·larà a la plaça Onze de Setembre i tindrà l'aigua com a protagonista.
L'escultura s'instal·larà a la plaça Onze de Setembre.

ST. FRUITÓS / Redacció  
17/06/2020 12:40
L'Ajuntament de Sant Fruitós col·locarà, a la plaça Onze de Setembre, un monument per homenatjar i recordar els herois i les víctimes de la pandèmia de la Covid-19. L'escultura, que encara s'ha de construir, tindrà l'aigua com a element principal i estarà dissenyada l'artista manresà Jaume Soldevila, autor, entre d'altres, del monument en honor a la Llum (a la plaça Infants) o del monument a la comarca que es pot veure a la plaça Bages de Manresa. Des del consistori santfruitosenc s'ha demanat a Soldevila que creï el conjunt escultòric i que hi integri, també, els dissenys dels artistes locals Agustí Penadès i Neus Serra.

L'alçament d'aquesta escultura busca, per una banda, agrair la feina de tots els sanitaris i persones vinculades en l'àmbit de l'atenció i les cures i, per l'altra, recordar els difunts i difuntes a causa del virus. En aquest sentit, el monument inclourà els noms de totes les persones que han perdut la vida al municipi fruit d'aquesta pandèmia.

El projecte de construcció d'un memorial dels herois i víctimes de la Covid-19 es va exposar en la junta de portaveus convocada el passat dijous 4 de juny. En ella hi van prendre part representants de tots els grups municipals amb presència al consistori. La proposta va tenir el consens de totes les formacions polítiques. 

Arxivat a: SANT FRUITOS   BAGES   MONUMENT   COVID-19 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Sant Fruitós de Bages expressa el seu més sentit condol per la mort de Rayan Mansouri
Les millors fotografies dels Premis d'Investigació i d'Innovació d'AMPANS
L'Espai de Suport Manresa-Bages de Mémora celebra el seu sisè aniversari
L’Ajuntament solsoní fa una crida a reduir el consum d’aigua
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]