Sant Fruitós incorpora 5 nous agents interins al cos de la Policia Local
La Policia Local de Sant Fruitós de Bages compta des d’aquesta setmana amb 5 nous efectius al cos per tal de poder cobrir baixes de llarga durada i poder mantenir el servei en les millors condicions.
questa incorporació d’efectius al cos de la Policia Local permetrà cobrir les 11 places d'agent que hi ha establertes en la relació de llocs de treball del cos.

ST. FRUITÓS / Redacció  
05/06/2020 17:04
Aquestes incorporacions s’han contractat mitjançant un procés urgent per tal de cobrir les vacants i baixes existents actualment i poder continuar oferint aquest servei essencial de seguretat ciutadana.

A banda, un dels agents del cos de la Policia Local  ha estat habilitat per ocupar temporalment una plaça de Caporal mentre el titular estigui de baixa.

Aquesta incorporació d’efectius al cos de la Policia Local permetrà cobrir les 11 places d'agent que hi ha establertes en la relació de llocs de treball del cos. Amb la totalitat dels llocs de treball de la Policia Local de Sant Fruitós de Bages ocupats es compta amb un Sergent, tres Caporals, onze Agents i un Vigilant.

Un cop represos els terminis administratius, s’iniciarà el procés selectiu de personal que hi havia previst per cobrir un lloc de treball vacant.

Arxivat a: SANT FRUITOS   BAGES   POLICIA LOCAL 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



El Tast de Jocs del CAE acull prop de 1.700 persones en la seva 14a edició
Les Portes Obertes a UManresa s'amplien per donar més opcions de conèixer la Universitat
Els projectes del Servei Educatiu del Kursaal amb 6 funcions de ‘Cantaxics’
Escollides les 90 persones per formar les meses electorals del 12-M
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]