El CEDEM presenta la nova programació de píndoles formatives on-line per al mes de juny
La programació, adreçada a emprenedors i empreses per als propers 21 dies, inclou un paquet de píndoles formatives, algunes de les quals es faran a través del canal d’Instagram del CEDEM o bé a través de la plataforma Zoom.
Nou curs del CEDEM.

MANRESA / Redacció  
28/05/2020 08:41
El Centre de Desenvolupament Empresarial (CEDEM) de l’Ajuntament de Manresa continua la seva activitat durant aquesta nova fase de confinament, i ho fa amb la programació d’una nova tanda de píndoles formatives on-line adreçades a particulars, autònoms, emprenedors i empreses, que se celebraran els propers 21 dies del mes de juny

Píndoles formatives a través del canal d’Instagram  @cedemmanresa

El dilluns, 1 de juny, se celebrarà la píndola formativa titulada "Economia col·laborativa per a emprenedors" amb Armando Liussi. El dilluns següent, 8 de juny, tindrà lloc la píndola titulada “Neuromàtketing: coneixent el nostre client" amb Sílvia Cubo. La tercera píndola s’impartirà el dimecres, 10 de juny, amb el tema “Com comunicar i connectar en temps d'incertesa" amb Verónica Soto.

Aquestes  sessions s’inicien a les 11 h. La durada aproximada és de 30  minuts i, el  formador/a respondrà algunes de les preguntes que es formulin per escrit  mentre duri el directe.  No requereixen d'inscripció prèvia, tan sols fer-se seguidor/a del nostre canal d'instagram i disposar d'una tauleta, dispositiu mòbil o  ordinador i, òbviament, connexió a Internet.

Píndoles formatives amb inscripció prèvia a través de la plataforma Zoom

Durant els propers 21 dies s’han programat 8 píndoles formatives més que es poden seguir a través de la plataforma Zoom. Són les següents:

Cada dilluns, sessió: "Comença a emprendre. Primers passos per crear una empresa". Sessió periòdica amb el tècnic del CEDEM.
Dimarts 2 i dijous 4, de juny: "Pla d'empresa en línia". Sessions periòdiques amb el tècnic del CEDEM.
Dimecres, 3 de juny: "LinkedIn i vendes: aspectes bàsics i estratègia comercial" amb Xavier Framis.
Dijous, 11 de juny: "Finançament per a emprenedors". Sessió periòdica amb el tècnic del CEDEM.
Dilluns, 15 de juny: "Més enllà de crear una botiga on-line, què cal per a vendre a internet?”, amb Xavi Sardà.
Dimarts 16 i dijous 18, de juny: "Pla d'empresa en línia". Sessions periòdiques amb el tècnic del CEDEM.
Dimecres, 17 de juny: "Com créixer en seguidors de qualitat a Instagram" amb Marta Albet.

Aquestes sessions s’inicien a les 11 h. La durada aproximada és de 30-40 minuts i són sessions on l'usuari/ària, pot interactuar amb el formador/a.  Les places en aquestes formacions són limitades i requereixen d'inscripció prèvia.

Divendres 5, 12 i 19 de juny (a les 10 h):  Especial Webinar "La creativitat al Servei del turisme" amb Sílvia Cubo i Xavi Sardà. Formació adreçada, especialment, a empreses del sector turístic però també hi poden participar empreses d'altres sectors d'activitat. Consulteu el programa i realitzeu la vostra inscripció.

Per a la realització de les formacions online amb la plataforma Zoom, és molt recomanable descarregar-se, prèviament, l'aplicació www.zoom.com pel seguiment del curs. Una vegada inscrits, els participants rebran un correu amb les instruccions (link d'accés a la formació i el codi ID de la reunió). Instruccions per utilitzar Zoom: https://support.zoom.us/hc/es/articles/201362193--C%C3%B3mo-me-uno-a-una-reuni%C3%B3n-

Per participar a la formació, el CEDEM recomana que les persones interessades estiguin dins la plataforma 10 minuts abans d'iniciar la sessió.

Atès que és un curs interactiu, en fer la inscripció les persones participants accepten que es pugui veure el seu nom i cognoms, la seva imatge i veu durant la sessió online.

Recordar-vos que totes les formacions que s’organitzen des del CEDEM són gratuïtes i intenten donar resposta a les necessites i inquietuds que, en cada moment, podeu anar tenint. Es Trobareu tota la informació disponible, com sempre, a les xarxes socials del CEDEM (Twiter, Facebook i Instagram) i a www.cedem.cat

 

Arxivat a: CEDEM   MANRESA 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



L'exposició 'Embarassos, maternatge i masculinitat' arriba a Manresa
Afectacions a la mobilitat viària a Manresa per la processó de Divendres Sant
Laura Vilagrà repeteix com a número 2 de la llista d'ERC
Las Vegas acull una exposició de Josep M. Massegú
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]