236 persones participen en la Jornada de Portes Obertes virtual d'UManresa
236 persones s’han connectat online aquest dissabte a la Jornada de Portes Obertes virtual d’UManresa amb l’objectiu d’informar-se de l’oferta de graus universitars i de cicles formatius que imparteix aquest campus de la UVic-UCC.
Un moment de la jornada.

UMANRESA / Redacció  
18/05/2020 09:15
La xifra està molt a prop de les 250 persones que van fer una visita presencial a les instal·lacions en la jornada de portes obertes de l’any passat i evidencia l’interès pels estudis que imparteix UManresa. 70 dels participants són d’origen francès i van participar en la sessió informativa que es va fer ahir divendres per atendre específicament aquest col·lectiu, interessat principalment en els estudis de fisioteràpia i, en algun cas, en altres graus impartits per la Facultat de Ciències de la Salut d’UManresa.  

Els participants en la jornada de portes obertes s’havien inscrit prèviament a les nou sessions informatives que s’han fet i que han anat a càrrec de professorat dels graus i dels cicles formatius de grau superior i d’estudiants i exestudiants que han explicat la seva experiència com a alumnes de la universitat. El neguit sobre com es podrà desenvolupar el curs durant el curs que ve pel que fa a calendari i la presencialitat en funció de l’evolució de la pandèmia i les opcions pel que fa a beques i descomptes han centrat la majoria de preguntes que han formulat els assistents que s’han connectat a les sessions.  

Després de la celebració aquest dissabte de les Portes Obertes online, UManresa mantindrà activa la pàgina web creada amb l’objectiu de facilitar l’accés a la informació sobre els graus i els cicles formatius que s’hi imparteixen. Al mateix temps manté tots els canals d’informació actius per arribar a totes aquelles persones que, per algun motiu, avui no s’hagin pogut connectar, i oferirà la possibilitat de fer sessions online individualitzades amb l’objectiu d’aclarir dubtes o ampliar la informació a tots aquells que hi estiguin interessats. 

La pàgina web informativa s’adreça a tots aquells joves que han d’iniciar la seva formació universitària o professional superior a partir del proper curs acadèmic. La web, amb una mitjana d'un centenar de visites diàries, inclou informació genèrica de totes les titulacions, un vídeo 360 graus que permet fer un tour per les instal·lacions, testimonis d’estudiants que expliquen la seva experiència, un llistat de preguntes freqüents sobre cada titulació i un xat per poder connectar amb un informador de la universitat per resoldre dubtes.

Arxivat a: UMANRESA   JORNADA PORTES OBERTES 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



L'exposició 'Embarassos, maternatge i masculinitat' arriba a Manresa
Afectacions a la mobilitat viària a Manresa per la processó de Divendres Sant
Laura Vilagrà repeteix com a número 2 de la llista d'ERC
Las Vegas acull una exposició de Josep M. Massegú
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]