Nova jornada de portes obertes virtual a la UPC Manresa
Amb aquesta acció, que es farà aquest dissabte 16 de maig, se substituirà la jornada presencial, que estava prevista pel passat 25 d’abril i que es va haver de suspendre per la situació excepcional provocada per la covid-19. Les persones que hi vulguin participar han de realitzar una inscripció prèvia.
Vista de la UPC Manresa.

ACTUALITAT / Redacció  
15/05/2020 17:50
Les universitats de Manresa celebraran una jornada de portes obertes virtual dissabte 16 de maig. Amb aquesta acció, se substituirà la jornada presencial, que estava prevista pel passat 25 d’abril i que es va haver de suspendre per la situació excepcional provocada per la covid-19.

La UPC Manresa —que ja va fer una sessió de portes obertes en format virtual el passat 24 d’abril, sense la resta d’universitats manresanes— ha volgut ser també en aquesta nova jornada de portes obertesal costat de la FUB-Umanresa i la seu de la UOC a Manresa. 

La jornada a la UPC començarà a les 10 hores amb una presentació de l'escola i, a continuació, es faran sessions de videoconferència específiques per a cada grau i màster del centre. Aquestes sessions informatives virtuals, en les que hi participaran professors i estudiants del centre,permetran al futur estudiant conèixer els estudis i resoldre dubtes sobre graus o màsters i les seves sortides professionals, així com conèixer les instal·lacions del centre i rebre informació complementària sobre la vida universitària, la mobilitat internacional o les pràctiques a empreses, entre altres. Les persones que hi vulguin participar hauran de fer la inscripció prèvia (en aquest enllaç). Des de la UPC es posaran en contacte amb les persones apuntades per donar la informació necessària per poder accedir a les trobades virtuals. 

La FUB-UManresa iniciarà les portes obertes a les 9 hores, a través d’aquest enllaç. En aquesta mateixa pàgina web ja s’hi pot trobar informació exhaustiva dels diferents estudis, així com informadors que atenen a través del xat. El dia de les portes obertes, a més, hi haurà sessions informatives on-line que inclouran una explicació detallada de les característiques de cada estudi per part del professorat (contingut, metodologia, sistema d’avaluació, pràctiques, requisits d’accés, beques, etc.). També hi haurà la possibilitat de parlar amb estudiants que actualment estan cursant el grau i amb exalumnes, que aportaran informació sobre el valor de la formació rebuda en la seva carrera professional. Per accedir a les sessions informatives cal inscriure’s a través d’aquest enllaç. A banda, però en el mateix marc de portes obertes virtuals, un dia abans, el 15 de maig, es farà una sessió informativa específica per a estudiants internacionals, a les 15 hores.

Pel que fa a la seu de la UOC de Manresa, està al servei de tothom qui vulgui assessorament sobre l’oferta formativa de la UOCa través del correu uocmanresa@uoc.edu. Durant les portes obertes virtuals de les universitats també s’oferirà informació sobre els equipaments que donen servei als alumnes: la Residència Universitària i la Biblioteca del Campus (BCUM). La jornada virtual està organitzada per les universitats de Manresa, amb el suport de l’àrea d’Universitats de l’Ajuntament de Manresa.

Arxivat a: UPC   JORNADA DE PORTES OBERTES 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



El Centre d'Esports Manresa torna a tercera després de dues temporades històriques a Segona RFEF
UManresa amplia el seu campus amb un nou edifici per acollir la Clínica Odontològica Universitària
Jornada sobre autoprotecció en cas d’incendi forestal
Consulta monogràfica per atendre pacients amb Parkinson
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]