Detinguts dos homes que van cometre 9 robatoris amb força a l'Anoia
La investigació continua oberta i no es descarta que els detinguts estiguin implicats en altres fets delictius de similars característiques a la comarca de l'Anoia i comarques veïnes.
Imatge de la comissaria dels Mossos de Manresa. Foto: Arxiu/ MD

ANOIA / Redacció  
01/05/2020 16:28
Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra van detenir el passat dilluns i ahir dos homes, de 19 i 21 anys, de nacionalitat espanyola, el primer veí d'Abrera (Baix Llobregat) i el segon veí Piera (Anoia) , com a presumptes autors de nou robatoris amb força.
 
Les detencions són el resultat d'una investigació, iniciada a finals de l'any passat, després de tenir constància que s'estaven produint un seguit de robatoris amb força en habitatges i establiments comercials de la comarca de l'Anoia.
 
Els darrers mesos els agents del grup d'investigació de l'ABP Igualada van poder determinar que aquests robatoris els realitzava un jove que, en 2 ocasions, va anar acompanyat d'un altre home.
 
El passat dilluns es va detenir a Piera (Anoia) el principal autor dels fets, al qual se l'imputa la presumpta autoria de 9 robatoris amb força comesos des del passat mes d'octubre fins  el passat mes de març.
 
Més concretament es relaciona al detingut amb la presumpta autoria de quatre robatoris amb força en establiments comercials de Piera, Jorba i dos fets a Calaf, i cinc robatoris a habitatges de Claramunt, Jorba i Piera.
 
En tots els robatoris el ‘modus operandi’ era el mateix, primer forçaven la porta d'accés dels domicilis o establiments i, posteriorment, s’emportaven diners en efectiu, joies i diferents objectes de valor.
 
Ahir pels volts de les 19.00 hores en va detenir a Igualada al segon implicat, un jove de 19 anys, al qual se l'imputa la presumpta participació en dos dels robatoris.
 
La investigació continua oberta i no es descarta  que els detinguts estiguin implicats en altres fets delictius de similars característiques a la comarca de l'Anoia i comarques veïnes.
 
Els detinguts, dels quals l'home de 21 anys té antecedents, van passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia d’Igualada en el dia d’ahir.
 

Arxivat a: FET DIVERS 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Manresa acull l'acte central del Dia de l'Educació Física al Carrer
El Casino acollirà l'exposició de gravats del segle XVIII 'Una Itàlia de paper'
Entrega de premis per promoure la investigació en discapacitat
Es realitzen treballs de reparació dels vasos de les piscines
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]