Una dotzena de productors locals serveixen comandes a domicili
El Rebost del Bages ha iniciat una campanya per promoure el consum de productes locals mentre duri la situació de confinament, donant a conèixer diferents productors del territori que reben comandes de manera telemàtica i les reparteixen a domicili. De moment, hi ha 12 productors que s’han sumat a la iniciativa.
Dotze productors locals formen part d'aquesta campanya per promoure el consum de productes locals.

BAGES / Redacció  
01/04/2020 09:44
Es tracta de Artelac (formatges i altres productes làctics), Abadal (vins), Bosch i Casals (carns i embotits), Cansaladeria Singla (carns i embotits), Celler Cooperatiu d’Artés (vins i queviures), La Pirata (cerveses), Formatges Gavarresa (formatges), Cal Fuster (mel i altres productes apícoles), MengemBages (productes de proximitat), Nutrialiments (precuinats vegetarians), Roch del Bages (olis) i Forn de pa Coma (pa, farines i pastes). És possible que en els propers dies més productors s’afegeixin a la campanya.
 
La difusió d’aquesta proposta es portarà a terme a través dels canals de la Xarxa Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona, així com a les xarxes socials de Bages Turisme i El Rebost del Bages, on s’anirà publicant quins són els productors que hi participen i com s’hi pot contactar per tal de fer comanda i rebre-la directament a casa.
 
El Rebost del Bages és un projecte impulsat pel Consell Comarcal del Bages per posar en valor els productes alimentaris de proximitat i promoure’n el seu consum entre els habitants de la comarca. En moments com l’actual, el Rebost vol donar suport als productors locals que continuen treballant per tal de garantir l’abastiment d’aliments a la població. El consum de productes locals és beneficiós per l’economia del territori, pel medi ambient i per la salut de les persones, ja que afavoreix el consum d’aliments de temporada, que arriben al consumidor en el seu millor moment.ges inicia una campanya per promoure el consum local durant el confinament
 
 

Arxivat a: PRODUCTES LOCALS  EL REBOST DEL BAGES 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



S'obren les preinscripcions per al curs 2020-2021 per al Pla de Transició al Treball
El Consell Comarcal del Bages obrirà l’1 de juny la convocatòria d’ajuts individuals per al menjador escolar del proper curs
Les Vesprades sota l'alzina s'ajornen al 2021
Suspensió activitats estiu 2020 a Rajadell
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]