El Bàsquet Manresa presenta un ERTO als seus treballadors
L'expedient que obrirà el club, obligat a fer aquest pas per la crisi derivada del COVID-19, afectarà tant jugadors i cos tècnic com personal de les oficines.
Baxi Manresa

BÀSQUET / Redacció  
26/03/2020 16:24
La crisi del coronavirus (COVID-19) està afectant la nostre societat, i també el panorama esportiu a tots els nivells. Una de les mesures que es van prendre va ser l'aplaçament de la Lliga Endesa almenys fins el proper 21 d'abril, moment en què es tornarà a reunir l'acb per decidir si es reprograma el calendari de competició.  

Arran d'aquestes mesures, s'han vist afectats els ingressos del Bàsquet Manresa. El club s'ha vist forçat a fer servir el mecanisme de l'ERTO per fer front a les despeses dels salaris dels treballadors. Aquesta mesura afectarà plantilla i cos tècnic, així com també al personal de les oficines. 

Amb l'objectiu de poder seguir endavant després d'aquesta aturada forçosa de la competició, el Bàsquet Manresa ha posat en marxa un ERTO per a jugadors, tècnics i personal del club. Aquesta mesura s'aplicarà de manera proporcionada entre els diferents departaments, de manera pactada i adaptada. Aquest ERTO s'aplica amb efecte immediat.

El Bàsquet Manresa aprofita aquesta comunicació per agrair la feina que està fent el personal sanitari del país, i vol donar ànims a totes les famílies que estan patint les conseqüències d'aquesta malaltia. Un cop més, cal recomanar que tothom es quedi a casa per poder guanyar el pols al COVID-19.

Arxivat a: BÀSQUET MANRESA  ERTO  CORONAVIRUS 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Sant Fruitós de Bages expressa el seu més sentit condol per la mort de Rayan Mansouri
Les millors fotografies dels Premis d'Investigació i d'Innovació d'AMPANS
L'Espai de Suport Manresa-Bages de Mémora celebra el seu sisè aniversari
L’Ajuntament solsoní fa una crida a reduir el consum d’aigua
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]