L’entitat Versembrant programa un taller de rap a Manresa
L’Ajuntament de Manresa, a través de la Casa per la Pau i la Solidaritat Flors Sirera i Manresa Jove, impulsen a partir del dijous 19 de març i fins al 9 d’abril un taller de rap per a potenciar que els i les joves expressin les seves inquietuds i repensin la societat. La finalitat és fomentar la participació dels i les joves de Manresa en la construcció d’una societat conscient i diversa. El taller se celebrarà a la Casa Flors Sirera el dies 19, 26 de març, 2 i 9 d’abril, de 18 a 20 hores i serà gratuït per a totes aquelles persones d’entre 14 i 23 anys que s’hi vulguin inscriure.
Cartell del taller.

MANRESA / Redacció  
06/03/2020 14:43
El taller de rap el portarà a terme l’entitat Versembrant, que es defineix com una escola popular itinerant. Els seus  tallers de rap que realitzen diàriament a diferents centres de Catalunya tenen com a principal objectiu fomentar la consciència crítica del jovent, mitjançant l’art urbà i el hip hop, sempre posant en el centre temes com el masclisme, el racisme, la xenofòbia, l’homofòbia o el classisme.

Concretament, els talleristes seran Alba (Bittah), membre d’Ascensa Furore i Tribade; Joël (Fetitxe 13) enamorat de l’art, grafiter de vella fornada i director d’educació en lleure; i Patxi (Vazili) MC, digger, productor i col·laborador habitual d’At Versaris. Versembrant ha realitzat des de la seva creació 1.022 tallers arreu de Catalunya, el que ha repercutit en 16.540 joves.

La primera sessió (19 de març), anirà destinada a fer una introducció històrica al rap i la producció musical i a començar a treballar tècniques de creació. A la segona (26 de març), es començarà a crear l’obra entre tot el grup. A la tercera (2 d’abril) es polirà l’obra i es realitzaran dinàmiques de pràctica i assaig. I a la darrera (9 d’abril) es plasmarà i enregistrarà l’obra musical a través de l’equip de so de Versembrant.

Des de Casa Flors Sirera i Manresa Jove es treballa perquè la peça musical que sorgeixi del taller es pugui representar en diferents espais culturals de la ciutat.

La inscripció, gratuïta i obligatòria, s’ha de realitzar a Flors Sirera a través del seu correu electrònic casaflorsirera@altecom.cat o al tel. 689 430 373, canals que també serveixen per resoldre qualsevol dubte que pugui sorgir. Data màxima d’inscripció: 16 de març.

Arxivat a: TALLER DE RAP   MANRESA 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Sant Fruitós de Bages expressa el seu més sentit condol per la mort de Rayan Mansouri
Les millors fotografies dels Premis d'Investigació i d'Innovació d'AMPANS
L'Espai de Suport Manresa-Bages de Mémora celebra el seu sisè aniversari
L’Ajuntament solsoní fa una crida a reduir el consum d’aigua
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]