Manresa obre un punt d'atenció a les violències masclistes
Aquest mes de febrer s'ha obert del Servei d’Intervenció Especialitzada (SIE) de Manresa – Catalunya Central en violències masclistes, de l’entitat Dones amb empenta, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya. El SIE es troba a la Muralla del Carme 22-24.

SOCIETAT / Redacció  
20/02/2020 09:12
El SIE és un servei d’atenció i recuperació integral regulat per la llei 5/2008 del dret de les dones a l’erradicació de les violències masclistes, amb dos eixos d’intervenció: per una banda, l’atenció directa, i per una altra, el treball en xarxa i comunitari. El SIE ve a sumar-se i enriquir la xarxa de dispositius i serveis del Bages, Berguedà, Osona i Moianès per a l’abordatge de les violències masclistes i la lluita contra aquesta xacra social.

Aquest dimarts 25 de febrer, a les 18:00 de la tarda, tindrà lloc un acte obert a la ciutadania, les entitats, associacions i societat civil, així com als diferents serveis i recursos, amb l'assisténcia  de la Sra. Montse Pineda Lorenzo, Coordinadora d’Incidència Política de Creación Positiva i experta en violències sexuals, salut pública i gènere, i la Sra. Laia Rosich Solé, Vicedegana del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya i experta en violències masclistes i treball en xarxa, dues professionals referents de la lluita contra les violències masclistes a Catalunya.
 

Arxivat a:



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



L'exposició 'Embarassos, maternatge i masculinitat' arriba a Manresa
Afectacions a la mobilitat viària a Manresa per la processó de Divendres Sant
Laura Vilagrà repeteix com a número 2 de la llista d'ERC
Las Vegas acull una exposició de Josep M. Massegú
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]