Car Shower: la revolució en la neteja integral de vehicles
Portar el cotxe a netejar ha passat ja a la història. Almenys com hem vist que s'ha fet fins ara. Dos joves emprenedors de Manresa s'han tirat de cap en aquest món de la cura i neteja de vehicles. Des del mes de novembre, Wrayan Castro i Hector Guerrero han apostat per Car Shower, una innovadora proposta centrada en la neteja integral de vehicles amb els millors productes del mercat.
Un dels cotxes que han passat per Car Shower.

TENDÈNCIES / Montse Morera  
09/02/2020 11:09
Per parlar amb ells ens hem acostat a les instal·lacions de l'empresa, al carrer de la Sardana numero 10 de Manresa, on ens adonem que netejar el vehicle no tan sols és passar l'aspirador per l'nterior i espolsar les estoretes.

A Car Shower són professionals i meticulosos fins a l'últim detall i recuperen, per exemple, els interiors dels vehicles desmuntant, si cal, els seients. Amb els seus productes, de primera qualitat, eliminen completament les restes de nicotina del cotxe d'un fumador o bé les taques de les tapisseries fins a recuperar al 100% l'aspecte inicial, com si fos nou. També recuperen i deixen impecables els fars dels cotxes traient aquella tonalitat groguenca per deixar-los, no cal dir-ho, lluint com nous. Però no tan sols se centren en l'interior del cotxe, sinó que també ofereixen uns tractaments ceràmics per tal de protegir la pintura dels vehicles.

 

Un nou concepte que arriba a la nostra societat

Cuidar el cotxe escrupolosament fins a l'últim detall (detail) és tendència als Estats Units, on hi ha molt instaurada la idea de mantenir el cotxe impecable. Al nostre país, tot just arriba aquesta fal·lera per cuidar tant l'interior com l'exterior del vehicle i, en aquest sentit, Car Shower marca tendència i es desmarca de la resta, incidint en tots els detalls.







Els millors productes

Els millors productes i deixar els vehicles impecables són una bona proposta per donar encara més valor a un cotxe en el moment per exemple de vendre'l o bé si decidim adquirir un cotxe de segona mà que no presenta el seu millor aspecte però que creiem que amb una neteja integral, pot tornar a oferir l'aspecte inicial del primer dia. I és que a Car Shower, es respiren les ganes de fer les coses ben fetes. Aquí us en deixem algunes imatges amb els resultats. Impressionant! Per a més informació sobre tots els serveis que ofereix Car Shower podeu visitar la seva pàgina web https://www.carshowermanresa.com,




Arxivat a: CAR SHOWER 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Unes 300 persones a la manifestació de l'1 de maig a Manresa
'Una Itàlia de paper' de Vicenç Furió protagonitza les noves xerrades del cicle Parlem d'art
Meritxell Soler , convocada a l'europeu de Roma
Preinscripcions i jornada de portes obertes a la llar d'infants de Calaf
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]