El Manresa venç el Sants en el debut d'Izan, Alavedra i Iglesias
El Manresa ha jugat una primera part irregular enfront d'un Sants que a les contres era letal. A la segona, sortida ofensiva manresana que s'ha vist culminada pel gol de Cuello al 61'. A partir d'aquest moment, els locals han sabut defensar el resultat. Han debutat Alavedra, Izan i el juvenil Alex Iglesias.
Izan Checa, un dels nous fixatges del Centre d'Esports.

FUTBOL / Redacció/Manresa  
02/02/2020 17:54
El Cd'E Manresa ha tornat al Congost per enfrontar-se a l'UE Sants. El partit ha començat amb uns visitants força ofensius i que, ja al minut 2, disposaven d'un parell d'ocasions per obrir la llauna. Al 4', Luque feia una centrada fantàstica, a la que Èrik Sarmiento no arribava. I un minut després, era Walter Fernández qui podia desfer l'empat, però el seu xut sortia un pèl creuat. Les forces s'havien equilibrat després de l'inici titubejant dels locals. Al 12', la millor ocasió pels manresans quan Luque engaltava un xutàs des del balcó de l'àrea que s'estavellava al pal dret d'Oriol.

De mica en mica els blanc-i-vermells es feien amb el control però el Sants, a la contra, feia patir. Eren massa córners del Sants i el joc a pilota parada no convenia els locals. I, a la contra, el Sants es mostrava rapidíssim i trencava les línies manresanes amb facilitat. Això, malgrat que els homes de Peralta s'acostaven cada vegada més a la porteria rival. Walter Fernández i Èrik Sarmiento centraven una i una altra vegada, però no trobaven rematador.

Al 34', en una falta comesa a Biel Rodríguez davant de l'àrea gran, el xut de Luque sortia un xic alt per sobre el travesser. I al 35', en una bona jugada de l'equip manresà, la centrada de Moha es passejava per tota l'àrea sense que ningú la rematés ni la refusés cap defensa. Walter Fernández centrava al 37' però Fran Orellana no arribava per poc i l'atrapava el porter visitant. Passaven els minuts i cap dels dos era capaç de desfer l'empat inicial. Al descans, 0 a 0.

A la represa, el guió seguia sent el mateix. Ocasions a ambdues àrees però poca definició final. Sovintejaven les faltes i el partit començava a convertir-se en un passacarrer on els equips no eren capaços de rematar les jugades amb eficàcia. Tot i això, semblava que els manresans havien sortit més endollats.

I tant va el càntir a la font.... que Cuello aconseguia, al 60', l'anhelat gol manresà després d'un contracop de vertigen que iniciava Joel Méndez, que aquest li cedia a Walter Fernández per, després d'una finta meravellosa, posar en safata la pilota al número sis del Manresa. Primer gol d'aquesta matinal, per alegria de la parròquia manresana, que, no obstant, no feia canviar l'estil d'un joc visitant que buscava, també, el seu primer gol que igualés l'encontre.

Andreu Peralta donava entrada a David Sánchez per Fran Orellana, al 65', en el que era el primer canvi dels locals. Al 67', bona jugada d'Èrik Sarmiento, que la defensa enviava a córner. Els manresans estaven jugant els seus millors minuts i s'havia de marcar el segon per no haver de patir al final.

Ja al 74', en una contra manresana, Walter Fernández es plantava sol davant del porter, però el seu xut sortia desviat. Havia estat la millor ocasió després del gol. Al 76' era Biel Rodríguez qui assistia a David Sánchez, però el davanter manresà no arribava a rematar. I és que, si totes les ocasions manresanes haguessin acabat en gol, a la segona meitat els locals n'hagueren collit un sac.

Al 85', debutava el juvenil Alex Iglesias, que entrava per Joel Méndez. I al 89' debutava també Izan Checa, que substituïa a Biel Rodríguez. El col·legiat afegia 4 minuts. Al 93', en una falta més que rigorosa, els rivals gaudien d'un xut directe i quatre córners consecutius, però el resultat no es mouria i la victòria es quedaria al Congost.

Noves incorporacions a l'equip manresà

Coincidint amb la darrera setmana de fitxatges en categoria nacional, el Centre d’Esports Manresa ha incorporat a tres nous jugadors. Es tracta d’Albert Alavedra, Izan Checa i Horty. 

Albert Alavedra (nascut a Castellbell i el Vilar), defensa central de 20 anys, prové de l’Algeciras i anteriorment havia jugat a les categories inferiors del RCD Espanyol i el Cd’E Sabadell, com també ho va fer, en categoria amateur, al filial del Logroñés.

Per la seva banda, Izan Checa (21 anys) és un migcampista que ve de l’Atlètic Gironella i que, com Alavedra, havia jugat a les categories inferiors del RCD Espanyol. També va jugar a l’Horta i al filial del Mallorca, a banda de ser ser internacional per Espanya en la categoria sub-16.

La darrera incorporació, Horty Mioko (20 anys), arriba procedent de l’EE Guineueta de 1ª Catalana, on ha anotat quatre gols en sis partits. Es va formar a França, al SC Amiens, d’on va passar a l’amateur del US Camon, abans d’aterrar a la UE At Gramenet a l’inici d’aquesta temporada (va marcar 9 gols en vuit partits) i, posteriorment, a l’EE Guineueta.


 

Arxivat a: ACTUALITAT  ESPORTS  MANRESA   CEM 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Manresa celebrarà una jornada sobre la reintroducció de la natura als patis de les escoles
L’obra ‘Golfes’, tornarà a la sala petita del Kursaal en doble funció el dijous de la Festa Major
ERC Bages escull Ferran Estruch com a candidat a les eleccions del 12 maig
Primera reunió organitzativa de l’obra ‘La Santa Espina’ de Guimerà
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]