El CAE obre inscripcions per a nous cursos
Obertes les inscripcions de l'oferta formativa del CAE per aquest segon semestre del curs que s'allargarà fins a mitjans de setembre del 2020. Educació en el lleure, formació personal, intervenció educativa, salut i associacions són els grans eixos de la formació d'aquest semestre.
Un dels cursos del CAE.

MANRESA / Redacció  
10/01/2020 10:37
En l'àmbit de l'educació en el lleure, s'han programat tres cursos de monitors: al gener, al juny i a l'agost. A més, durant el mes de juliol hi ha programat el curs de premonitor, una formació d'iniciació per aquells joves que es vulguin endinsar dins del món del lleure.

Pel que fa a l'àmbit de formació personal s'han programat set cursos: mindfulness, resolució de conflictes, eines de coaching, creació artística i lideratge, lideratge d'equips, habilitats de comunicació i gestió de l'estrès.

Dins el capítol d'intervenció educativa hi trobem: formació en atenció a la diversitat: autisme, TDA i dislèxia, reciclatge en primers auxilis i disseny de programacions didàctiques per a formadors i formadores.

Dins de l'apartat d'associacionisme hi ha programat un curs de com fer la memòria de l'entitat i en l'àmbit de salut hi ha dues formacions: al·lèrgies i intoleràncies alimentàries.
Una gran part d'aquesta formació està subvencionada pel Consorci de Formació Contínua de Catalunya.

La inscripció pot fer-se a través de la web del CAE, trucant al 93 872 57 89 o presencialment a les oficines a la Pl. Milcentenari s/n de Manresa. Podeu consultar tota l'oferta formativa del CAE aquí: http://www.cae.cat/nivells/editorweb/titular/programacio-formativa-curs-2019-2020
.
 

Arxivat a: CAE   MANRESA 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Manresa celebrarà una jornada sobre la reintroducció de la natura als patis de les escoles
L’obra ‘Golfes’, tornarà a la sala petita del Kursaal en doble funció el dijous de la Festa Major
ERC Bages escull Ferran Estruch com a candidat a les eleccions del 12 maig
Primera reunió organitzativa de l’obra ‘La Santa Espina’ de Guimerà
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]