Solsona debatrà les al·legacions de la CUP als pressupostos
El 8 de gener a la una del migdia, l’Ajuntament de Solsona convoca un Ple extraordinari per aprovar definitivament el pressupost general del 2020. Ho requereix la necessitat de resoldre, per primera vegada, al·legacions al pressupost, que ha presentat el grup municipal d’ApS-CUP. El consistori no vol esperar perquè el termini de resposta de les al·legacions acaba abans i 'per evitar endarrerir l’entrada en vigor del pressupost i agilitar-lo al màxim', afirma l’alcalde, David Rodríguez.
Una foto del Ple de pressupost.

SOLSONÈS / Redacció  
31/12/2019 10:30
La formació que lidera Pilar Viladrich demana una reducció de la partida de retribucions de l’alcalde i els regidors amb dedicació parcial de l’equip de govern, així com la partida d’Alcaldia i Protocol, i considera que hi ha despeses que no estan previstes en el pressupost, com les que fan referència al tanatori, la implementació d’accions per mobilitzar el parc immobiliari de la ciutat i l’estudi de viabilitat d’una piscina coberta. Així mateix, assenyala que cal preveure com a ingressos les taxes del servei de llar d’infants municipal i la despesa que suposa la contractació de la cooperativa que la gestiona.
 
El govern municipal proposarà desestimar aquestes al·legacions a partir de l’informe d’Intervenció, amb arguments que s’exposaran en el decurs del Ple. L’Ajuntament va aprovar a final de novembre el pressupost del proper exercici, que és de 9,5 milions d’euros, amb els vots a favor d’ERC, el posicionament contrari de Junts per Solsona i la CUP i l’abstenció de la regidora del PSC.

Arxivat a: SOLSONA  PRESSUPOST 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Sant Fruitós de Bages expressa el seu més sentit condol per la mort de Rayan Mansouri
Les millors fotografies dels Premis d'Investigació i d'Innovació d'AMPANS
L'Espai de Suport Manresa-Bages de Mémora celebra el seu sisè aniversari
L’Ajuntament solsoní fa una crida a reduir el consum d’aigua
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]