La màgia del Nadal
Amb l'arribada de les festes nadalenques Sant Fruitós de Bages s'omple de propostes i activitats per grans i petits amb el Carter Reial, els Pastorets del Ferrer Magí, la festa de l'Home dels Nassos i la Cavalcada de Reis.

ST. FRUITÓS / Redacció  
18/12/2019 11:06
Carter Reial
 
Els infants podran entregar les cartes per a Ses Majestats els Reis Mags d’Orient amb tots els seus desitjos al Carter Reial.
 
El dijous 26 de desembre de 12.00 a 13.30 hores i el dissabte 28 de desembre de 18.00 a 19.30 hores al Nexe Espai de Cultura tothom qui ho desitgi podrà gaudir d’aquesta visita tant especial. A banda d'entregar la carta els infants podran participar en el taller de manualitats "prepara la teva cavalcada".
 
Els pastorets del Ferrer Magí
 
L'Elenc Teatral porta un any més els Pastorets del Ferrer Magí d'Enriqueta Capellades al teatre Casal Cultural. Les representacions seran el 26 i el 29 de desembre a les 7 de la tarda. Les entrades es poden comprar de forma anticipada a Foto Isidre per 6 € els adults i per 4 € els menors de 14 anys.
 
Gran festa de l'Home dels Nassos
 
Les famílies podran acomiadar l'any amb la festa de cap d'any que es celebrarà el dia 31 de desembre a partir de 2/4 de 12 del migdia al Nexe-Espai de Cultura. La gala comptarà amb l'animació de Jaume Barris que farà ballar a gran i petits i s’oferirà de forma gratuïta coca i xocolata als participants.
 
Cavalcada de Reis
Ses Majestats el Reis d'Orient arribaran a Sant Fruitós de Bages a partir de 2/4 de 7 del vespre des de la carretera de les Brucardes envoltats dels seus patges, carrosses, música i un munt de caramels. La comitiva continuarà fins al Bosquet per dirigir-se fins a l'Ajuntament on els esperaran les autoritats per donar-los la clau màgica que obre totes les cases del poble. La festa posarà punt i final al Cobert de la Màquina del Batre amb la salutació dels Reis als nens i nenes, acompanyada de coca i xocolata i queviures a la Haima dels Reis. Un any més tots el

Arxivat a: NADAL   



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



L'exposició 'Embarassos, maternatge i masculinitat' arriba a Manresa
Afectacions a la mobilitat viària a Manresa per la processó de Divendres Sant
Laura Vilagrà repeteix com a número 2 de la llista d'ERC
Las Vegas acull una exposició de Josep M. Massegú
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]