Quintuplica la taxa d'alcoholèmia
Els Mossos d'Esquadra denuncien penalment un conductor al Bages per quintuplicar la taxa d'alcoholèmia. Un ciutadà va donar l'avís al 112 i va aturar el conductor begut, que conduïa fent ziga- zagues a la C-55 a l'altura de Castellgalí.
Mossos d'Esquadra

ACTUALITAT / Redacció  
18/12/2019 10:35
Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Central van denunciar penalment el passat 13 de desembre un home, de 42 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Castellbell i el Vilar, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de l’alcohol.
 
El passat 13 de desembre, a la una del migdia, els mossos van rebre l’avís d’un ciutadà que acabava d’aturar un conductor a la C-55, a l’alçada de Castellgalí, perquè estava conduint fent ziga-zagues i possiblement anava begut.
 
Quan els agents van arribar al lloc van observar que el conductor del turisme que havia aturat el ciutadà mostrava clars símptomes de trobar-se sota els efectes de l’alcohol. En la prova d’alcoholèmia va donar un resultat positiu de 1.38 mg d’alcohol per litre d’aire expirat, una taxa que quintuplicava la màxima permesa.
 El conductor va quedar denunciat penalment com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de l’alcohol.
 
 

Arxivat a: ALCOHOLÈMIA 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Manresa celebrarà una jornada sobre la reintroducció de la natura als patis de les escoles
L’obra ‘Golfes’, tornarà a la sala petita del Kursaal en doble funció el dijous de la Festa Major
ERC Bages escull Ferran Estruch com a candidat a les eleccions del 12 maig
Primera reunió organitzativa de l’obra ‘La Santa Espina’ de Guimerà
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]