Planxa de bistec, fornera i xampinyons
Ingredients: 2 bistecs d’agulla de porc , 1 patata mitjana, 3 xampinyons , Sal , Oli d’oliva verge extra.
Planxa de bistec, fornera i xampinyons.

LES PROPOSTES D'OCI / Redacció  
07/12/2019 15:58
Preparació:

Tallem la patata a rodanxes (fornera), de màxim mig centímetre de gruix. Salpebrem a l’gust.
Netegem i tallem els xampinyons en dues parts.
Posem a escalfar la planxa (al voltant de 190 º C), afegim la carn quan arribi a aquesta temperatura. S’ha de fer sempre primer per un costat i després per l’altre (així aconseguim que els filets estiguin sucosos), vigilem que daurin sense ressecar. Li afegim la sal a l’girar el filet.
A continuació, afegirem les patates (les punxarem al centre passats 2/3 minuts per afavorir la seva cocció). Quan donem la volta a les patates, afegim finalment els xampinyons partits (necessiten poca cocció), donant-los la volta passats 2 minuts.
Emplatem i servim al costat d’una salsa picant a l’gust i unes gotes d’oli d’oliva escampades per sobre.

Arxivat a: RECEPTES DE CUINA  



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Manresa inicia la reobertura progressiva dels equipaments culturals municipals de la ciutat
El Conservatori Municipal de Música, l'Escola d'Art i les llars d'infants municipals reobren combinant formació presencial i telemàtica
Les lesions més comunes entre els "runners"
El president Torra repassa l'actualitat del país en la seva visita al Bages
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]