Cinc empreses bagenques s'obren camí al mercat francès
Vuit empreses catalanes, cinc de les quals del Bages, van viatjar fins a Tolosa de Llenguadoc amb la Cambra per participar al saló Siane, la fira industrial més important del sud de França. D’aquestes, cinc empreses (Solpey, Suinsa, Vidaltech, Devesa Hermanos, Esinsa) van participar-hi com a expositors. La resta (Metalvent, Endepro i Tecmec) s’hi van desplaçar com a visitants.
Foto de grup de les empreses que van participar en aquesta acció de promoció internacional.

ACTUALITAT / Redacció/Manresa  
28/10/2019 12:18
Durant la fira es van mantenir més d’un centenar de contactes entre les empreses participants i potencials compradors de la zona del sud de França, especialment amb empreses dels sectors de la maquinària, l’aeronàutic i les enginyeries. Cada empresa disposava d’una agenda de contactes individualitzada que s’havia treballat prèviament. La valoració per part de les empreses catalanes va ser molt positiva, especialment per a aquelles que tot just iniciaven la seva prospecció al mercat francès.
 
Les empreses participants van tornar amb bones perspectives de negoci. Els elements més valorats per part dels compradors francesos van ser la proximitat logística de Catalunya, que facilita la capacitat de resposta, la tradició industrial existent i els preus competitius.
 
Siane és una fira que reuneix prop de 10.000 visitants industrials i 400 expositors dels sectors de la subontractació industrial, la màquina eina, la robòtica i la indústria 4.0. Tot i que la major part dels expositors són de la zona d’Occitània, enguany s’hi va poder veure per primera vegada un expositor xinès de maquinària de tall làser i també visitants xinesos oferint els seus serveis.

Arxivat a: BAGES  EMPRESES  FRANÇA  



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Sant Fruitós de Bages expressa el seu més sentit condol per la mort de Rayan Mansouri
Les millors fotografies dels Premis d'Investigació i d'Innovació d'AMPANS
L'Espai de Suport Manresa-Bages de Mémora celebra el seu sisè aniversari
L’Ajuntament solsoní fa una crida a reduir el consum d’aigua
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]