Pollastre a la Taronja
La taronja és una fruita molt versàtil que combina molt bé amb diferents tipus de menjar, essent una de les fruites més populars per la seva composició nutricional i la seva capacitat demostrada de prevenir malalties. En aquest cas cuinada amb pollastre, fa que aquest plat sigui un dels preferits de casa
El plat acabat de cuinar.

LES PROPOSTES D'OCI / Redacció  
02/11/2019 13:50
Què hi posem ?

1 pollastre trossejat
1 ceba grossa
2 pastanagues
El suc de dues taronges petites o d’una grossa
1 got de brou
1 copeta de conyac
1 cullerada de farina de blat de moro
Oli d’oliva
Sal
Pebre

Com ho fem ?

Rentarem el pollastre i li traurem l’excés de greix. El salpebrerem i el posarem a fregir en una paella amb oli d’oliva.
Un cop el tinguem rosset, el retirarem; afegirem la ceba tallada ben petita i les pastanagues tallades a rodanxes. Deixarem sofregir a foc baix.

Un cop ben cuinat, afegirem la copa de conyac i deixarem evaporar; també afegirem el suc de les taronges. Hi posarem el pollastre. Incorporarem la farina desfeta amb el brou (fred), i ho abocarem a la paella. La farina farà que el suc tingui més cos.
Deixarem coure una mitja hora; amb aquest temps quedarà ben cuit. Millor fer-lo el dia d’abans, serà més gustós. L’hem acompanyat d’unes patates al forn.

 

Arxivat a: RECEPTES DE CUINA   POLLASTRE 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Manresa inicia la reobertura progressiva dels equipaments culturals municipals de la ciutat
El Conservatori Municipal de Música, l'Escola d'Art i les llars d'infants municipals reobren combinant formació presencial i telemàtica
Les lesions més comunes entre els "runners"
El president Torra repassa l'actualitat del país en la seva visita al Bages
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]