Xips de poma
Ingredients: Dues pomes, la varietat que vulgueu i canyella en pols.

LES PROPOSTES D'OCI / Redacció  
12/10/2019 16:24
Preparació:

Rentar i tallar les pomes amb la pell a rodanxes molt fines, si ho feu amb mandolina millor. Posar-les esteses en una safata de forn protegida amb paper sulfurat, espolsar una mica de canyella en pols pel damunt.
Coure al forn, prèviament escalfat a 120 graus, uns 40 minuts. Uns xips que poden acompanyar qualsevol esmorzar, amanides o com acompanyament d’un plat de carn.

Arxivat a: RECEPTES DE CUINA  



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Manresa inicia la reobertura progressiva dels equipaments culturals municipals de la ciutat
El Conservatori Municipal de Música, l'Escola d'Art i les llars d'infants municipals reobren combinant formació presencial i telemàtica
Les lesions més comunes entre els "runners"
El president Torra repassa l'actualitat del país en la seva visita al Bages
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]