Calders es converteix en vila saludable
Un any més Calders es converteix en vila saludable amb la setena edició de Calders Saludable. Durant tot el cap de setmana hi haurà fira d’artesans, empreses i entitats amb parades a la plaça Major i activitats per a infants i adults relacionades amb el món natural. Aquest any, el tastet de teràpies es farà dissabte al Casal Social. Hem parlat de la fira amb Teresa Pagès, regidora de Sanitat, Educació i Benestar Social de l’Ajuntament de Calders.

BAGES / Redacció/ Mª Alba Riu  
09/10/2019 11:01
-Com va néixer Calders Saludable?
-La idea va sorgir perquè volíem promocionar temes de salut i de benestar al nostre municipi. Això va ser possible gràcies a la col·laboració de diferents entitats i persones que treballen en aquest àmbit.

-Un sector que està en auge? 
-Sí, cada vegada tenim més consciència de donar ús a productes naturals dels quals no en sabem gaire. Amb aquest tipus de fires volem donar a conèixer la bona praxis d'aquests productes.

-La fira té alguna novetat? 
-Aquest any com a novetat presentem els tallers per a nens, diferents grups d'animació i un canvi de dies en la programació. Així el tastet de teràpies serà dissabte en comptes de diumenge.

Els visitants es podran informar sobre diferents teràpies com la reflexologia, el tapping, el reiki i les flors de bach, entre d’altres. També es faran tallers com un de xampú o de ceràmica, una caminada i una classe de zumba. Podeu consultar el programa d’actes complet a  www.calders.cat.

Arxivat a: CALDERS SALUDABLE 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Manresa acull l'acte central del Dia de l'Educació Física al Carrer
El Casino acollirà l'exposició de gravats del segle XVIII 'Una Itàlia de paper'
Entrega de premis per promoure la investigació en discapacitat
Es realitzen treballs de reparació dels vasos de les piscines
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]