La Cambra col·labora amb la fira Industry a Barcelona del 29 al 31 d’octubre
Serà la quarta edició d’un certamen que reuneix algunes de les empreses més destacades de diferents sectors industrials. L’acord preveu donar a conèixer la fira entre les empreses del territori, que a més podran accedir-hi en condicions avantatjoses
Recinte firal de Gran Via de Barcelona

ECONOMIA / Redacció/ Mª Alba Riu  
17/09/2019 10:57
La Cambra de Comerç de Manresa ha signat un acord de col·laboració amb la fira Industry, que se celebrarà al recinte firal de Gran Via de Barcelona entre el 29 i el 31 d’octubre. Aquesta serà la quarta edició d’una fira dedicada exclusivament al sector industrial, que disposarà d’una àmplia zona expositiva en la qual empreses de diferents sectors hi presentaran les seves últimes novetats en productes i serveis. Aquesta àrea estarà organitzada al voltant dels vuit eixos temàtics que configuren la cadena de producció industrial: màquina-eina, connectivitat i dades, impressió 3D, transformació del plàstic, automatització i robòtica, motlles i matrius, disseny i serveis i nous materials.
 
A més, Industry comptarà també una àrea de coneixement i formació que inclourà l’organització de quatre congressos, una arena on es donaran a conèixer les solucions més innovadores, i un espai de networking per promoure els contactes B2B. Els congressos tractaran temes com l’impacte de la fabricació additiva en els grans sectors industrials, la manufactura avançada, l’automatització i la robòtica, i la ciberseguretat i el hacking ètic.
 
L’objectiu de l’acord entre la Cambra i la fira Industry és apropar a les empreses del territori un certamen que ja s’ha convertit en un referent pel que fa a les novetats del sector industrial. La Cambra proporcionarà a les empreses informació sobre la fira, així com la possibilitat d’accedir-hi en condicions avantatjoses, de donar-hi a conèixer els seus productes o de participar en tours guiats en funció dels seus interessos.
 

Arxivat a:



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Manresa acull l'acte central del Dia de l'Educació Física al Carrer
El Casino acollirà l'exposició de gravats del segle XVIII 'Una Itàlia de paper'
Entrega de premis per promoure la investigació en discapacitat
Es realitzen treballs de reparació dels vasos de les piscines
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]