T'ajudem a ser la convidada perfecta en qualsevol casament
Els mesos de setembre i octubre són dos dels preferits per les parelles de nuvis per a celebrar els seus enllaços. L'habitual és que encara faci bon temps, i així eviten la calor sufocant de l'estiu. Per això, és possible que en la teva agenda hagi marcat algun esdeveniment d'aquest tipus. Necessites inspiració per al teu pentinat de convidada? Nosaltres t'ajudem a encertar, sigui el tipus de noces que sigui.

TENDÈNCIES / bellezaactiva.com / AMIC  
15/09/2019 16:51
Casament de dia

Els casaments de dia propicien looks més romàntics i relaxats. A més, solen allargar-se hores i hores, per la qual cosa la comoditat és un plus afegit. Les cabelleres soltes d'aspecte natural són les més aclamades i, precisament, aquest és el mateix efecte que es busca en els recollits: que es vegin fluids i amb moviment. Un truc per a aconseguir aquest resultat és deixar anar alguns flocs de la part frontal, a manera de serrell.

Si busques un pentinat més elaborat però fidel a aquest esperit, prova de jugar amb les trenes. I és que són súper versàtils! Per això, pots trobar l'opció ideal, sigui com sigui la teva edat o el teu estil: des d'una corona trenada amb tot el cabell, a un semi recollit o algunes trenetes soltes barrejades entre la cabellera, en el cas de les convidades més joves.

Els accessoris que millor t'aniran són els llaços i les cintes, les diademes i les flors. A més, com molt probablement hauràs de protegir-te del sol, pots aprofitar per a lluir un bon tocat o pamela. I això no significa que semblis treta de les carreres d'Ascot, ja que n'hi ha de molts tipus... alguns fabulosos! Aquí van algunes idees de pentinats:

Casament de tarda

Si la celebració és a la tarda-nit, pots optar per estils més sofisticats i/o atrevits. Així, els recollits es tornen més poliments i treballats. També pots donar-li una oportunitat a l'acabat d'efecte mullat, si vols afegir un punt seductor al teu estilisme. Per descomptat, no passaràs desapercebuda!

En el cas que prefereixis lluir la cabellera solta, pots optar per un llis total amb ratlla al mig o decantar-te per unes ones a l'aigua, decantades per sobre d'una espatlla (si el tens prou llarg) o passant un dels laterals per darrere de l'orella. És un clàssic infal·lible que es veu en totes les catifes vermelles. Perquè el resultat sigui encara més cridaner, afegeix adorns daurats o tipus joia.

De fet, una de les tendències del moment és combinar accessoris per al cabell, com passadors o detalls cridaners. Però fes-ho només si el vestuari i el maquillatge ho admeten, en cas contrari corres el risc de semblar un quadre.

Arxivat a: TENDENCIES  



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



L'exposició 'Embarassos, maternatge i masculinitat' arriba a Manresa
Afectacions a la mobilitat viària a Manresa per la processó de Divendres Sant
Laura Vilagrà repeteix com a número 2 de la llista d'ERC
Las Vegas acull una exposició de Josep M. Massegú
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]