Una allau de persones arrasa el Tapantic
El Tapantic torna un cop més a omplir els bars del centre històric amb les millors tapes gastronòmiques. El públic, de totes les edats, ha sortit al carrer per tastar les propostes d'enguany. Un jurat especialitzat ha triat com a tapes guanyadores per la seva originalitat i presentació, les dels establiments 2dsushi, taverna 1913, respectivament. La millor tapa és per al salmó marinat del restaurant Las Vegas.

GALERIES DE FOTOS / Redacció/Fotos: Jordi Preñanosa  
29/08/2019 12:50

La tapa guanyadora va ser el deliciós Salmó Marinat del Restaurant Las Vegas; el premi a la originalitat se’l va endur el Maki Cruixent de l’establiment 2D Sushi; i la millor presentació va anar a parar a la Taverna 1913 que oferia uns resplendents Dunkins de Foie
Ahir es va duu a terme una altra edició del Tapantic, que a més d’esdevenir ja un clàssic de la Festa Major manresana, cada any guanya requesta fins al punt que cues de gent omplien el Centre Històric de la ciutat per tal de poder assaborir i degustar les tapes que oferien els 25 establiments participants a la ruta gastronòmica d’enguany.
Cap als volts de les 10 del vespre un jurat format per: Anna Castillo, sommelier; Jordi Llobet, xef del restaurant l’Ó de Món Sant Benet; Màrius Ferrer, professor i cap de cuina de l’Escola d’Hoteleria Joviat; i Manuel Quinto, escriptor, crític cinematogràfic i gastrònom; va lliurar els guardons a les tapes guanyadores.
El primer premi va ser per l’exquisit Salmó Marinat del Restaurant Las Vegas, mentre que, el Maki Cruixent, de l’establiment de cuina japonesa, 2D Sushi, es va endur el guardó a la tapa més original; i en la categoria de millor presentació, la menja afortunada van ser els llampants Dunkins de Foie que oferia la Taverna 1913.
Van assistir al lliurament de premis l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i la regidoria del  Comissionat del Centre Històric, Claudina Relat.









Arxivat a: TAPANTIC FMM 2019   FESTA MAJOR MANRESA 2019   GALERIES DE FOTOS 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Sant Fruitós de Bages expressa el seu més sentit condol per la mort de Rayan Mansouri
Les millors fotografies dels Premis d'Investigació i d'Innovació d'AMPANS
L'Espai de Suport Manresa-Bages de Mémora celebra el seu sisè aniversari
L’Ajuntament solsoní fa una crida a reduir el consum d’aigua
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]