El proper taller infantil de Quin Passeig proposarà practicar l’anglès jugant
Kangaroo.cat proposa una divertida i refrescant activitat per aprendre anglès a l'aire lliure. Es farà aquest dimarts 23 de juliol a les 6 de la tarda a la terrassa del bar Plaça.
Els nens van gaudir de valent amb el Taller del Parc de la Sèquia. Aquesta setmana és el torn d'aprendre anglès amb Kangaroo.cat

AGENDA / Redacció  
22/07/2019 17:22
El proper taller infantil de Quin Passeig proposarà als infants que s’hi apuntin posar en pràctica i ampliar els seus coneixements d’anglès mitjançant el joc. Sota el títol de “How are you today”, l’activitat consistirà en fer un photocall de l’estiu, que servirà per practicar com es diuen les parts de la cara i els estats d’ànim en anglès. El taller es farà el proper dimarts, 23 de juliol, a les 6 de la tarda a la terrassa del bar Plaça i és gratuït, però cal inscriure’s abans enviant un correu electrònic a info@quinpasseig.com.
 
Animals amb oueres reciclades
En el taller d’aquesta setmana, els participants van construir animals a partir d’oueres reciclades. Les van tallar, les van pintar, van enganxar-ne les parts restants i d’altres parts amb cartolina per tal de donar-los forma d’animal i van enganxar gomets per als ulls i canyetes per a la cua. L’activitat, que va estar conduïda pel Parc de la Sèquia, va permetre a tots els nens i nenes emportar-se a casa la manualitat que havien fet.

Arxivat a: QUIN PASSEIG   TALLERS INFANTILS 2019 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Manresa acull l'acte central del Dia de l'Educació Física al Carrer
El Casino acollirà l'exposició de gravats del segle XVIII 'Una Itàlia de paper'
Entrega de premis per promoure la investigació en discapacitat
Es realitzen treballs de reparació dels vasos de les piscines
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]