El Montepio entrega els reconeixements als associats
El Montepio entrega els reconeixements als associats, en el marc de la festa de Sant Cristòfol. Els actes es tanquen amb la tradicional benedicció de vehicles per recaptar diners per a la Fundació Althaia.
Juli Gendrau, director del Servei Català de Trànsit, entregant el Premi a la Fidelitat a Alfons Torres, de 94 anys, soci del Montepio des de l’any 1946.

CATALUNYA CENTRAL / Redacció  
16/07/2019 11:17
“Una mostra d’agraïment als milers de famílies que, al llarg de la història del Montepio, ens han dipositat la seva confiança i ens han fet créixer, ens han esperonat a superar els nous reptes, i ens han motivat a continuar treballant des del nostre amor per les persones, pel territori i per tota la seva ciutadania”. Amb aquestes paraules definia Llorenç Juanola, president del Montepio, l’acte d’entrega de reconeixements que l’entitat ha fet aquest migdia, en el marc de la celebració de Sant Cristòfol, que s’ha iniciat, com ja és tradició amb una missa solemne.

Amb la presència de Juli Gendrau, director del Servei Català de Trànsit, s’ha entregat el Premi a la Fidelitat, que ha recaigut en Alfons Torres, de 94 anys, que és soci del Montepio des de l’any 1946. El Premi a la Confiança s’ha entregat a Domènec Álvarez, un dels associats més joves, amb només 22 anys. El Premi a la Trajectòria ha estat per a Josep Peraire, que havia format part de la Junta Directiva del Montepio durant 8 anys i que actualment és membre de la Comissió Consultiva. I també s’ha fet un reconeixement pòstum al doctor Carles Garriga, entregant un guardó que ha recollit la seva vídua.

Gendrau ha fet una crida a la responsabilitat de tots els conductors “perquè Sant Cristòfol no dona per a tot” i ha destacat el Pacte Nacional per a la Mobilitat Segura i Sostenible, per continuar avançant cap a l’objectiu víctimes zero l’any 2050.

Per la seva banda, David Aaron López, tinent d’alcalde d’Urbanisme i Mobilitat de l’Ajuntament de Manresa, ha clos l’acte fent “un reconeixement a totes les persones que han format part d’aquest gran família del Montepio, gairebé ja centenària”. I ha destacat el compromís de l’entitat “amb la ciutat i el territori”.



 

Arxivat a:



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Manresa acull l'acte central del Dia de l'Educació Física al Carrer
El Casino acollirà l'exposició de gravats del segle XVIII 'Una Itàlia de paper'
Entrega de premis per promoure la investigació en discapacitat
Es realitzen treballs de reparació dels vasos de les piscines
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]