Berga celebra Sant Cristòfol
El Montepio fa entrega dels Volants d’Or i de Plata per homenatjar el col·lectiu de xofers. El Volant d’Or d’enguany ha estat per a Jacint Verdaguer, de Berga.Durant la festa de Sant Cristòfol, organitzada per Montepio, també s’ha fet la tradicional benedicció de vehicles .
Berga celebra Sant Cristòfol

BERGUEDÀ /   
16/07/2019 09:42
La festivitat de Sant Cristòfol, patró dels conductors, ha arribat un any més a Berga, de la mà del Montepio i amb la col·laboració de l’Ajuntament, amb la tradicional benedicció de vehicles i l’entrega dels Volants d’Or i de Plata per homenatjar diversos xofers professionals.
 
Enguany, la màxima distinció ha estat per a Jacint Verdaguer, de Berga. Amb 83 anys, ha dedicat gran part de la seva vida professional a fer de mecànic, transportista i a conduir tot tipus de vehicles, incloent camions de gran tonatge i maquinària agrícola. Els Volants de Plata han estat per a Joan Serra, de Sant Llorenç de Morunys, i Miquel Batriu, soci i fundador d’Alvimovil.
 
Durant l’acte institucional, en el qual també han participat representants de l’Ajuntament de Berga, també s’ha fet entrega de la banda a les tres pubilles d’aquesta edició de Sant Cristòfol: Sofia Muñoz, Georgia Ubeda-Portugués i Júlia Vegas.
           
La programació d’actes s’ha completat amb un espectacle infantil, una audició de sardanes i la tradicional benedicció de vehicles al Passeig de la Pau.
 

Arxivat a: MONTEPIO MANRESA-BERGA  VOLANTS D’OR I DE PLATA 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



L'exposició 'Embarassos, maternatge i masculinitat' arriba a Manresa
Afectacions a la mobilitat viària a Manresa per la processó de Divendres Sant
Laura Vilagrà repeteix com a número 2 de la llista d'ERC
Las Vegas acull una exposició de Josep M. Massegú
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]