11a edició de la Festa dels Templers a Puig- Reig
Aquest cap de setmana la població del Berguedà es capbussa en una festa que es fa possible gràcies als més de 300 voluntaris.
Didac Flores, Sira Ribal ,Jesús Subirats i Angel Rosset son els responsables de la festa

BERGUEDÀ / Redacció  
28/06/2019 10:45
Aquest dimarts s'ha presentat a Puig-reig tots els detalls de la Festa dels Templers que arrib enguany a la seva 11a edició. Jesús Subirats, 3r Tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Puig-reig , destaca que és una festa que ens identifica com a poble i com a història. Durant aquest cap de setmana de fira, Subirats afegeix que "S'organitzen actes per a tots els públics, és una festa molt participativa en la que tothom i té cabuda". Des de l'Ajuntament també es vol destacar l'organització de l'Associació Templers de Puig-Reig, però sobretot als més de 300 voluntaris que la fan possible".

Sira Ribal i Angel Rosset, membres de l'Associació Templers de Puig-Reig han desgranat les novetats que s'afegeixen en aquesta ja onzena edició. Així doncs, dissabte al matí ja hi haurà fira, amb esmorzar i dissabte i diumenge s'estrena també el vermut al migdia".També hi haurà un "Concurs de cuina al Campament (i posterior dinar)" i el "Game of Shields, un joc de pistes per tot el recinte de la fira, amb una durada 30 minuts, en grups de 5 persones". La música també serà protagonista amb dos concerts: divendres, Figa i dissabte Forja, un grup de Folk Epic Medieval".

Didac Flores, president de l'Associació Templers de Puig-Reig incideix en què "Els actes principals es repeteixen, com cada any, perquè són el nucli identificatiu de la Festa". Una de les novetats és que s'han agrupat 3 escenes: la cerimònia d'iniciació, la baixada de torxes i el Testament de Guillem de Berguedà". La Festa dels Templers compta amb 50 re creacionistes i més de 20 parades d'artesans. Enguany, el campament serà més vistós perquè la majoria de participants porten tendes més grans".

En aquest enllaç trobareu tota la programació de la festa :
https://puig-reig.cat/wp-content/uploads/FESTA-DELS-TEMPLERS-2019.pdf

Arxivat a: FESTA DELS TEMPLERS 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Ja es pot consultar la composició de les meses electorals de Manresa per a les eleccions al Parlament
Manresa acollirà el 19 d'abril unes jornades per promoure i difondre el sector del tèxtil
Inauguració del projecte d'habitatge cooperatiu de La Raval
Més d’un centenar de professionals debaten sobre al·lèrgies
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]