Mil·lenari de la fundació de la Col·legiata de Sant Vicenç
L'espectacle teatral i musical 'El Tron' torna aquest dissabte a la col·legiata de Sant Vicenç i forma part dels actes de commemoració del mil·lenari de la fundació de la col·legiata. El guió de l'obra és de Jordi Santasusagna i la música és de Xavier Ventosa.
L’espectacle teatral i musical ‘El Tron’ torna aquest dissabte, a les 21 hores, a la col·legiata de Sant Vicenç del castell de Cardona.

CARDONA / Redacció  
19/06/2019 10:39
L’espectacle teatral i musical ‘El Tron’ torna aquest dissabte, a les 21 hores, a la col·legiata de Sant Vicenç del castell de Cardona. Es tracta d’una obra original de Jordi Santasusagna, creada amb motiu de la commemoració del mil·lenari de la fundació de la canònica, i que compta amb música en directe, obra de Xavier Ventosa. La representació es farà a les 21 hores i les entrades es poden comprar a entrades.cardonaturisme.cat.

Una de les curiositats de l’espectacle és que l’escenari no es trobarà situat a l’absis de la canònica, sinó en el seu espai central. Per tant, el públic quedarà col·locat al voltant de l’escenari, de manera que la proximitat amb els actors i actrius i amb la història que s’hi explica es fa molt més forta.
L’obra trasllada el públic a una trobada impossible de quatre personatges protagonistes d’algun instant d’aquests mil anys d’història de la col·legiata, uns personatges que hauran d’aclarir l’origen de la misteriosa peça que ha aparegut: un tron. Tot un contrast de quatre èpoques, de quatre punts de vista de la política, la religió i la societat en general. Un curiós divertiment  al bell mig d’un marc incomparable.

L’espectacle està organitzat per la Fundació Cardona Històrica, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cardona i de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural. L’obra és una producció original de l’empresa cardonina Udurae Teatre.
 
 

Arxivat a: ‘EL TRON’ 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Manresa acull l'acte central del Dia de l'Educació Física al Carrer
El Casino acollirà l'exposició de gravats del segle XVIII 'Una Itàlia de paper'
Entrega de premis per promoure la investigació en discapacitat
Es realitzen treballs de reparació dels vasos de les piscines
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]