Detingut per tinença d'armes
L'individu anava conduint ensangonat i presentava tots els símptomes d'anar begut. El conductor va travessar els quatre carrils de la crta de Vic a tota velocitat per acabar fent una virolla.

ACTUALITAT / Redacció  
11/06/2019 09:49
Matinada moguda la del dia 10 de juny, a les 02:07 h. Agents de la Policia Local de Manresa van detenir a la cruïlla dels carrers Artés i Sallent, a un home veí de Manresa, de 43 anys, com a presumpte autor d'un delicte de tinença d'armes.

A les 00:50 h, una patrulla circulava per C/ Artés en sentit a Ctra. de Vic, quan de sobte es va trobar un turisme Seat León que circulava en sentit oposat i travessant els quatre carrils de Ctra. de Vic a gran velocitat. El vehicle policial va fer un canvi de sentit, i va interceptar el vehicle infractor a la cruïlla amb el C/ Sallent, després que aquest últim fes una virolla i restés aturat a la intersecció.

En el turisme viatjaven dos ocupants, amb símptomes evidents de restar sota la influència de begudes alcohòliques, i a més a més, el conductor presentava talls a les mans i diverses taques de sang a la samarreta; segons la seva pròpia versió, al tallar-se amb un got a casa seva.

El conductor esmentat va donar un resultat positiu a les proves d'alcoholèmia, i va ser denunciat en la via administrativa. Tanmateix, es va escorcollar el vehicle, i se li van ocupar, una pistola detonadora, el carregador corresponent, i diversos cartutxos sense detonar.

Tractant-se d'una arma curta molt similar a una real, amb característiques específiques, el vigent Reglament d'armes la cataloga com a arma prohibida, que només es pot dur en determinades activitats esportives, espectacles..., i sempre acompanyada de la documentació corresponent.

En reconèixer el conductor que l'arma era de la seva propietat, no podent acreditar ni la procedència, ni la documentació d'aquesta; vistos els antecedents, i les circumstàncies psicofísiques que presentava, els agents el van informar que restava detingut.

Arxivat a: FET DIVERS  



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Manresa acull l'acte central del Dia de l'Educació Física al Carrer
El Casino acollirà l'exposició de gravats del segle XVIII 'Una Itàlia de paper'
Entrega de premis per promoure la investigació en discapacitat
Es realitzen treballs de reparació dels vasos de les piscines
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]