Vi_suals per apropar la cultura del vi al teixit social
El mercat de Puigmercadal, un local del carrer Sant Miquel, la sala d’Exposicions i l’Auditori de la Plana acolliran aquest dissabte diverses activitats d’aquesta edició de Vi_suals.
El mercat de Puigmercadal, un local del carrer Sant Miquel, la sala d’Exposicions i l’Auditori de la Plana acolliran aquest dissabte diverses activitats d’aquesta edició de Vi_suals.

MANRESA / Redacció  
07/06/2019 10:25
Vi­­_suals 2019, un projecte que uneix la creació artística i la tasca divulgativa per apropar la cultura del vi al teixit social de Manresa i comarca, van arrencar la seva programació el 15 de maig passat, i aquest dissabte celebrarà una jornada important amb diverses activitats d’interès: Dues accions artístiques, la inauguració de l’exposició “Empeltats” de Foto Art Manresa, i una projecció de curtmetratges a càrrec de Cine Club Manresa.

La primera acció artística titulada “La flor és sempre al Raïm”, tindrà lloc a les 13.00 h, al  mercat de Puigmercadal, a càrrec Marta Rabaneda i Maria Ribera. La segona acció, anomenada “Renaixement Cos art”, tindrà lloc al local del carrer Sant Miquel, 6, a les 18 h, i anirà a càrrec d’AMIRASPA.

La sala d’exposicions de la Plana de l’Om, a les 19 h. acollirà  “Empeltats” una mostra de Foto Art Manresa.  A partir de les 19.30 h, a l’Auditori de la Plana es projectaran els curtmetratges “Tu”, dirigit per Marc Baylina, i “Sex Shop”, d’Isabel Casanova.

Així mateix, durant tot el dia, tothom que ho desitgi podrà visitar el  circuit d’art  a locals disponibles del Centre Històric de Manresa amb els artistes convidats en aquesta edició de  Vi_suals: Eva Cardona, Joan Carrió, Anna Cayuela, Alba Comas, Alèxia Lleonart, Josep Morral, Pep Pérez, Eder Pozo, Berni Puig, Periko Raspa, Aina Sallés i Pura Travé.  Els espais expositius  on es mostren les seves obres estan situats al carrer Sant Miquel, 6;  Sant Pere, 6; Nou, 5; Mercat del Puigmercadal; i Muralla del Carme, 5 i 8.

Arxivat a: VI_SUALS 2019   MANRESA   EXPOSICIÓ 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Sant Fruitós de Bages expressa el seu més sentit condol per la mort de Rayan Mansouri
Les millors fotografies dels Premis d'Investigació i d'Innovació d'AMPANS
L'Espai de Suport Manresa-Bages de Mémora celebra el seu sisè aniversari
L’Ajuntament solsoní fa una crida a reduir el consum d’aigua
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]