El coco, més que un aliment d’estiu
Normalment s'associa el coco amb una beguda refrescant i relaxant per a combatre la calor quan estem prenent el sol a la platja. Però no és tan sols una beguda hidratant, sinó que a més és considerat un superaliment amb grans propietats nutricionals.
El coco, més que un aliment d’estiu.

TENDÈNCIES / AMIC (Alba Martos)  
29/06/2019 10:26
El coco es considera una bona opció per a les persones que necessiten un extra d'energia. El seu alt contingut en minerals, sobretot en potassi, ferro i calci ho justifiquen. De fet, es considera una beguda isotònica per a recuperar la hidratació perduda durant l'activitat esportiva.

També es troba present la vitamina C, perfecta per a la salut òssia, la vitamina B1, clau per al sistema nerviós, i la vitamina B3 eficaç per al colesterol. Un altre dels beneficis del coco és que la seva llet ajuda a eliminar bacteris, gràcies al seu contingut en àcid làuric. A més, enforteix el sistema immunològic.

El coco no és únicament beneficiós com a aliment, sinó que el seu oli és ideal per a hidratar la pell i per a donar força i lluentor a la nostra cabellera.

Arxivat a: SALUT I NUTRICIÓ   COCO  




 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):




El BAXI Manresa fitxa William Magarity i Juan Pablo Vaulet
Arriben les Festes del barri de La Font dels Capellans
Nou projecte d'Horts Comunitaris de la Culla
Nous punts de recàrrega pública de vehicles elèctrics
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]