Expectació al Nou Congost per rebre el MoraBanc Andorra
El duel dde la jornada 31 que es juga aquest divendres, podria suposar un pas de gegant per ser als play-off. El BAXI Manresa sembla que podrà tenir finalment disponible la plantilla, a banda de Corey Fisher.
El duel de la jornada 31 podria suposar un pas de gegant per ser als play-off.Foto: Jordi Preñanosa

BÀSQUET /   
10/05/2019 09:45
Tambors de guerra al Nou Congost per rebre el MoraBanc Andorra. L'equip pirinenc té una de les últimes oportunitats per poder-se posar en la lluita pels play-off. El BAXI Manresa espera un ambient de gala, en un partit on sembla que tothom estarà disponible, tret de Fisher, tot i les molèsties que han tingut homes com Lalanne o Toolson.

La lluita pels play-off del BAXI Manresa comença el seu compte enrere. Resten 4 jornades, 2 de les quals es juguen aquest final de setmana. El primer assalt és el Manresa-Andorra, partit pel qual s'ha preparat l'equip de Peñarroya, amb molts tocats entre setmana, com Cady Lalanne, recuperant-se d'una lesió al soli, i Toolson, que ha començat a entrenar a finals de setmana per culpa de molèsties a l'esquena. S'espera un pavelló ple fins la bandera.

El visitant és el MoraBanc Andorra, que des d'aquesta temporada està a les ordres d'Ibon Navarro. L'entrenador de Vitòria compta amb tots els seus jugadors per intentar assaltar el Nou Congost. Els del Pirineu són desens amb 14 victòries i 16 derrotes, i els seus líders estadístics són l'exterior Dylan Ennis, un home atlètic, i el pivot Moussa Diagne.

Joan Peñarroya deia a la roda de premsa prèvia que «estem il·lusionats per jugar el partit de demà i el de diumenge, estem en una situació que tots hauríem firmat a principi de temporada; ens enfrontem a un rival ple de bons jugadors, amb un entrenador que coneix bé aquesta casa; si no aconsegueixen la victòria tindrien complicat entrar als play-off; els seus números parlen que tot i haver sofert derrotes estan en un moment de forma de bona anotació i percentatges; serà un partit dur».

Arxivat a: BAXI MANRESA   BASQUET   ESPORTS 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Manresa celebrarà una jornada sobre la reintroducció de la natura als patis de les escoles
L’obra ‘Golfes’, tornarà a la sala petita del Kursaal en doble funció el dijous de la Festa Major
ERC Bages escull Ferran Estruch com a candidat a les eleccions del 12 maig
Primera reunió organitzativa de l’obra ‘La Santa Espina’ de Guimerà
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]