Guixés desplega la fibra òptica al barri de Segalers
Guixés Grup referma així la seva “aposta clara pel territori”, en paraules de Pilar Rodellas, directora comercial de l’empresa.
L'entrada al barri de Segalers, a Cardona

CARDONA / Redacció/ Mª Alba Riu  
04/03/2019 11:32
Guixés Grup ha realitzat una inversió de 30.000 euros per desplegar la fibra òptica a Segalers, el barri de pagès més poblat de Cardona. Es tracta d’una molt bona notícia per als veïns i per l’Ajuntament, que han mantingut diverses reunions amb l’empresa per acabar materialitzant un projecte que farà que la gent que viu i treballa al barri de Segalers “tingui les mateixes prestacions que els de plaça Catalunya de Barcelona” apunta Rodellas, que ha especificat que ja s’han realitzat 40 precontractes amb veïns de la zona.

L’alcalde de Cardona, Ferran Estruch, ha agraït l’aposta que ha fet Guixés per Cardona: “Fa sis anys, la fibra òptica era la principal demanda d’empreses i veïns; ara, la fibra òptica arribarà també a les masies disseminades i amb això tindrem el 90% del municipi cobert”. Aquest fet, diu, “demostra el compromís de l’empresa per Cardona”.El proper 18 de març es realitzarà una reunió oberta amb els veïns per tal de donar tota la informació necessària.

L’Ajuntament demana més inversió a Abertis
L’alcalde de Cardona, Ferran Estruch, ha demanat públicament més inversió a l’empresa Abertis (concessionària del repetidor de Montserrat) per tal de resoldre els problemes de recepció del senyal de televisió que tenen molts cardonins. En els darrers mesos, l’Ajuntament ha obert quatre incidències a Abertis que, segons la concessionària, s’han resolt. Però els problemes de recepció de senyal s’han repetit. Per aquest motiu, Estruch entén que la problemàtica prové de la infraestructura i els demana més inversió als repetidors de Montserrat.

Arxivat a: SEGALERS  GUIXÉS  CARDONA 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Ja es pot consultar la composició de les meses electorals de Manresa per a les eleccions al Parlament
Manresa acollirà el 19 d'abril unes jornades per promoure i difondre el sector del tèxtil
Inauguració del projecte d'habitatge cooperatiu de La Raval
Més d’un centenar de professionals debaten sobre al·lèrgies
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]