l'Avinent Manresa, entre les millors formacions de cross de l'estat
L'Avinent Manresa ha participat en el Campionat d'Espanya de Cros per a clubs en el Parque Deportivo de La Garza de Linares, i on les tres formacions manresanes van estar a un molt alt nivell.
El combinat sub18 va vorejar el podi ocupant la 4a posició final ,d'entre 53 equips classificats

ATLETISME / Redacció
26/02/2019 11:11
Un any més, l'Avinent va estar entre les millors formacions de cros de l'estat en el Campionat d'Espanya de Cros per a clubs que es va disputar diumenge en el Parque Deportivo de La Garza de Linares, les tres formacions manresanes van estar a un molt alt nivell. El combinat sub18 va vorejar el podi ocupant la 4a posició final (d'entre 53 equips classificats). En una cursa de 6210 metres, MIQUI RIERA va estar el millor ocupant una brillant 12a posició amb 19′ 36″. JAN BAYONA va estar el 24è amb 19′ 56″. MARC FERNANDEZ el 51è amb 20′ 27″. MARC TORRES el 55è amb 20′ 29″ i MARC VILLAR el 213è amb 23′ 09″ d'entre 265 atletes classificats.
En la prova sènior femenina (de 7650 metres), que enguany convocava a les 50 millors formacions estatals, l'Avinent va ocupar una destacadíssima 7a posició. MERITXELL SOLER va encapçalar l'equip entrant la 29a amb 27′ 06″. MARINA GUERRERO 44a amb 27′ 59″. MIREIA GUARNER la 65a amb 28′ 38″. MERCE GUERRA la 69a amb 28′ 44″. ESTER GUERRERO la 90a amb 29′ 34″ i ANIRIA MATA la 125a amb 30′ 37″ entre 209 corredores classificades.
L'equip sènior masculí, que ja havia assolit l'objectiu en estar present en aquest estatal, v ocupar la 45a posició d'entre 56 clubs participants en una cursa de 10130 metres endurida per la calor que va castigar als atletes. ABEL CASALI va capitanejar la formació ocupant la 136a posició amb 33′ 28″. ORIOL SELLARES 173è amb 34′ 05″. MANEL DELI 194è amb 34′ 39″. MARIO TERRÈ 249è amb 36′ 31″ i SERGI VERGES 259è amb 37′ 21″ d'entre 266 atletes classificats.

Arxivat a: AVINENT MANRESA