"Ars Viva" a la Seu
La mostra d’art contemporani es pot veure fins el 31 de març. L’obra s’ha pogut veure a Santa Maria del Mar.
La mostra d’art contemporani Ars Viva es pot veure fins el 31 de març

ART / Redacció/ Jordi Preñanosa  
22/02/2019 12:28
.Es tracta d’un projecte conjunt de la Basílica Santa Maria del Mar de Barcelona, L’Albergueria de Vic (centre de difusió cultural del Bisbat de Vic) i l’Espai O_Lumen que té com a objectiu promoure la trobada, el diàleg i la interpel·lació per mitjà d’obres d’art contemporani en esglésies i altres espais adequats. Ars Viva cerca educar la sensibilitat a partir de llenguatges artístics contemporanis vinculant-los al sentit de l’ésser humà, a les preguntes sobre el seu futur i a la seva dimensió espiritual cristiana.
L’obra escollida per aquest projecte itinerant es titula AP_NR8874OA i és de l’artista Irim.lux (àlies de Jordi Miralpeix). Es tracta d’un mural de pintura i set pedres pintades, totes elles amb colors molt vius, que interpel·la l’espectador a connectar i pensar en l’art en diàleg amb l’espai sagrat.

AP_NR8874OA es va presentar el passat 29 d’octubre de 2018 a Santa Maria del Mar de Barcelona i estarà exposada a la Seu des del divendres 22 de febrer fins el diumenge 31 de març. Posteriorment viatjarà fins a l’espai O Lumen de Madrid.
Aquesta acció és un primer apropament entre les basíliques de Santa Maria del Mar i la Seu, ambdós equipaments obra de Berenguer de Montagut. Després d’aquesta primera acció es preveu treballar conjuntament per promoure la figura del seu arquitecte i el gòtic català.



 

Arxivat a: ARS VIVA  MANRESA 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Les millors fotografies dels Premis d'Investigació i d'Innovació d'AMPANS
El Teatre Casal Cultural programa la comèdia El Joc de la veritat
Derbi interbarris de Manresa entre la UE Sant Pau i el FC Pirinaica, diumenge a Esport a Central
MoMa Espai Cultural organitza un concert de música clàssica i poesia per Sant Jordi
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]