La Clínica Universitària d'UManresa promourà hàbits de vida saludables
La Clínica Universitària d’UManresa-FUB (CU+) i l’empresa de Sant Fruitós de Bages, Bastos Medical, han signat un conveni de col·laboració que té com a principal objectiu que els treballadors d’aquesta empresa es beneficiïn dels serveis de salut que ofereix la Clínica.
La Clínica Universitària d'UManresa promourà hàbits de vida saludables. Foto: UManresa

MANRESA / Redacció  
17/01/2019 10:05
D’aquesta manera, la CU+ promourà els hàbits de vida saludables entre la plantilla de l’empresa bagenca, dedicada a la venda i fabricació de productes mèdic-sanitaris, d’higiene personal, d’equipaments hospitalaris, productes veterinaris, d’estètica, de prevenció de riscos laborals, de nutrició i suplementació esportiva i articles i equipaments esportius.

L’acord, que han signat el gerent de Bastos Medical, Jaume Membrive, i la directora de la Clínica Universitària, Teresa Solé, contempla la prestació de serveis de prevenció i promoció de la salut entre els treballadors de l’empresa, com tallers o xerrades a mida de les necessitats de la plantilla. A més, tots els treballadors podran accedir a descomptes en els serveis de la CU+ (fisioteràpia, podologia, logopèdia, psicologia i dietètica i nutrició) i es podran inscriure en els grups d’activitat física saludable (gimnàstica hipopressiva, exercici físic preventiu control motor i relaxació i mindfulness) que dirigeixen professionals de la Clínica Universitària.

El conveni es complementa amb un acord segons el qual Bastos Medical serà proveïdor de material fungible de la Clínica Universitària en unes condicions especials. La Clínica també es compromet a donar a conèixer els productes entre els alumnes, que també podran comprar-ne amb un descompte especial.

Arxivat a: UMANRESA   MANRESA 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



La diada de Sant Jordi amb un ambient primaveral a Manresa
Més de 300 joves de secundària han visitat l'exposició 'Tabac sense filtres' a l'Espai Jove Joan Amades
AMPANS entrega en mà 2.600 roses a les residències
Les entitats locals de Sant Fruitós descobreixen el nou Casal d'Entitats
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]