Concert Nadalenc a la Caputxines
Músiques i poemes bagencs es donaran cita aquest diumenge, a les 18:30h, l'església del convent de les Caputxines de Manresa a càrrec de la Coral Cardonina, que enguany celebra el seixantè aniversari de la seva fundació i que reivindica a la capital bagenca el llegat dels compositors i dels poetes de la comarca.
El concert serà d'accés lliure amb taquilla inversa i comptarà amb la presència de les germanes caputxines que habiten al convent i representants de la plataforma 379.

AGENDA / Redacció  
23/12/2018 10:53
Després d'acollir un gran nombre de concerts i manifestacions culturals els darrers anys, impulsades per la plataforma manresana 379, l'església consagrada a Sant Carles Borromeu del carrer Talamanca festejarà l'arribada del Nadal amb un escollit concert a càrrec dels cantaires cardonins que lidera el musicòleg bagenc Ovidi Cobacho Closa. Una actuació que comptarà amb una primera part dedicada al repertori popular i tradicional d'arreu del món, amb peces del folklore rus, himnes polonesos, clàssics populars americans, balades catalanes i nostrades havaneres, i una segona part dedicada al repertori nadalenc, en la qual podran escoltar-se composicions musicals i poemes de diversos autors de la Catalunya Central.

Amb aquest concert, l'històric cor cardoní vol reivindicar el llegat d'alguns dels grans mestres i poetes del passat segle XX a les comarques centrals, dels quals s'interpretaran una selecció de composicions, versos i arranjaments. Així podrem escoltar partitures de compositors com el castellvilarenc Francesc Vila i els solsonins Josep M. Casafont, Joan Roure i Antoni Muntada, intercalades amb els versos del poeta osonenc Joan Farràs, del surienc Salvador Perarnau i dels cardonins Manuel Bertran Oriola i Josep Cardona Agut. 

 

Arxivat a: AGENDA   NADAL 2018 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Ja es pot consultar la composició de les meses electorals de Manresa per a les eleccions al Parlament
Manresa acollirà el 19 d'abril unes jornades per promoure i difondre el sector del tèxtil
Inauguració del projecte d'habitatge cooperatiu de La Raval
Més d’un centenar de professionals debaten sobre al·lèrgies
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]