El BAXI Manresa en vol més
L’equip rep el Cafés Candelas Breogán aquest diumenge a les 12:30 amb l’objectiu d’aconseguir la 6a victòria. Els gallecs són penúltims amb 2 victòries.
L’equip rep el Cafés Candelas Breogán aquest diumenge a les 12:30 amb l’objectiu d’aconseguir la 6a victòria. Els gallecs són penúltims amb 2 victòries.

BÀSQUET / Redacció  
24/11/2018 10:27
Que l’equip guanyi partits, agrada molt a Manresa. I això s’està notant al voltant del BAXI Manresa. Aquesta setmana, partit al Nou Congost, on feia 2 setmanes que no hi havia jornada de la Lliga Endesa, i un objectiu molt clar: la sisena victòria, que confirmaria els de Peñarroya entre les primeres places.

Aquesta setmana, el BAXI Manresa ha preparat el partit abans d’encarar una setmana de parada per les finestres FIBA. Hi ha moltes ganes de partit al Nou Congost, que presentarà per enèsima vegada aquesta temporada un molt bon aspecte. La única nota negativa ha estat la lesió en l’entrenament de Paco del Águila, que quedarà descartat pel partit. Del Águila ha notat una punxada e la part posterior de la cuixa en el darrer entrenament d’aquest divendres, i se li han de fer proves per veure l’abast de la seva lesió. La resta de jugadors estan a disposició de Joan Peñarroya.

A la banda contraria de la pista, aquest diumenge, hi haurà el Cafés Candelas Breogán, l’altre equip que ha ascendit de la Lliga LEB. El seu entrenador, Natxo Lezkano, ha tingut problemes amb els lesionats, un handicap per als gallecs en aquest inici de lliga. A la seva plantilla, hi ha diversos coneguts de la nostra afició, com el navassenc Salva Arco i el serbi Aleks Cvetkovic. L’home més perillós està sent Volo Herun, ex-pivot del FC Barcelona.

Joan Peñarroya deia en la prèvia del partit que «encarem la setmana abans de l’aturada per finestres FIBA, després d’uns dies juguem davant la nostra afició, el que més ens agrada; és un rival que ha tingut problemes de lesions i ha condicionat bastant el seu inici, però ha competit bé els partits i han entrat als darrers minuts amb opcions davant de grans equips».

Arxivat a:



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



El Tast de Jocs del CAE acull prop de 1.700 persones en la seva 14a edició
Les Portes Obertes a UManresa s'amplien per donar més opcions de conèixer la Universitat
Els projectes del Servei Educatiu del Kursaal amb 6 funcions de ‘Cantaxics’
Escollides les 90 persones per formar les meses electorals del 12-M
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]