La Casa de la Música de Manresa amplia el Centre de Creació Musical
El nou espai s’inaugura aquest dijous a les 19h amb la presentació dels 25 anys de la revista ENDERROCK, un acte que s’emmarca en la programació de Manresa, Capital de la Cultura Catalana 2018, i que presentarà per la regidora de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Manresa, Anna Crespo, i comptarà amb les ponències del cantautor Feliu Ventura el periodista i Joaquim Vilarnau.
Dijous 25 d’octubre a les 19h Paula Jornet (PAVVLA) participarà en les audicions comentades al Centre de Creació Musical

CULTURA / Redacció  
20/09/2018 11:05

Les millores realitzades en les instal·lacions d’aquest espai musical així com la programació de tardor han estat presentades en roda de premsa per la regidora Anna Crespo i pel director de la Casa de la Música de Manresa, Dani Castellano. Durant l’acte s’han visitat els nous espais així com compartir uns minuts amb els integrants del grup Acts of God i Audiozen que fan una estada professional a la sala Stroika.
Anna Crespo ha valorat de forma molt positiva “tant els nous espais com l’oferta formativa que mostra la voluntat de continuar treballant conjuntament al servei dels nostres músics, per donar-los oportunitat de continuar creixent”. Per a la regidora de Cultura i Joventut “és un sort i un privilegi disposar d’una Casa de la Música a Manresa i amb aquesta capacitat de dinamitzar la formació musical i de posar a l’abast de tothom eines i activitats per gaudir de la música i descobrir nous talents”.
Al seu torn, Dani Castellano ha explicat que l’espai Joan Amades s’havia “quedat petit per totes les activitats, i aquests nous espais ens permeten continuar creixent i ampliant les ofertes i les activitats musicals”. El representant de Casa de la Música ha subratllat els nous espais i les activitats programades tenen l’objectiu de “generar afició, de potenciar la part motivadora dels artistes, d’oferir formació complementària als músics, ajudar-los a la seva professionalització i a entrar a la indústria”.  

Espais dedicats a l’aprenentatge i la creació musical  
Ara ja fa un any que la Casa de la Música va posar en marxa el Centre de Creació Musical de Manresa, un equipament amb dos espais dedicats a l’aprenentatge i la creació musical dins de l’edifici de la sala Stroika.  Durant el curs 2017-2019 la Casa de la Música va situar el focus en l’aprenentatge d’instruments (cant, guitarra, baix i bateria) i la música avançada (amb els cursos de Dj i Ableton).
Aquest curs, la Casa de la Música amplia l’oferta formativa amb tota una sèrie de tallers, ponències masterclass, audicions.... amb la voluntat de generar afició a la música, fer comunitat i ampliar el ventall d’eines pel desenvolupament artístic de les formacions musicals.
En aquesta direcció Casa de la Música estrena les Sessions LP un cicle d'audicions comentades a càrrec de reconeguts músics i professionals del sector musical que ens faran redescobrir alguns àlbums clàssics del rock i la música popular que hem escoltat centenars de vegades i dels quals analitzarem tant la dimensió artística, musical i tècnica de les obres com el context en què van aparèixer. Aquests mesos els encarregats de donar-nos a conèixer àlbums clàssics seran Paula Jornet  (PAVVLA), Arnau Tordera (Obeses) i Èric Fuentes (The Unifinished Sympathy).
Ofereix formació complementària als instrumentistes en diferents camps amb els tallers d’iniciació al Processament Creatiu de la veu (pedals de loop), ableton live aplicat a la música en directe, pedals de guitarra, manteniment de guitarra i baix..

Ha organitzat una sèrie de trobades i xerrades destinades a ampliar les eines per a la gestió la carrera artística de les formacions musicals com la trobada amb la responsable de l’àrea professional de la Fira Mediterrànea, masterclass de youtube, marketing i comunicació en l’era digital,...
Casa de la Música de Manresa  presenta més d’una vintena d’activitats musicals dirigida a qui li agrada la música, a qui la crea i a qui voldria crear-la, des del convenciment que per una bona salut artística del país calen actuacions integrals en  els camps de la formació, la creació i l’exhibició.
Casa de la Música de Manresa és un projecte compartit entre la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Manresa i Stroika.

PROGRAMACIÓ
FEM COMUNITAT:  Activitats per a compartir l’afició a la música: masterclass, organització de combos, concerts, audicions...
Presentació: 25 anys EnderrockData: Dijous 20 de setembre
Hora: 19h
Durada: 2 hores
Presentació: Anna Crespo (regidora de Cultura i Joventut)
Ponents: Feliu Ventura i Joaquim Vilarnau
Documental: Les cançons del 68
Preu: GRATUÏT
Lloc: Centre de Creació Musical
Presentació de la revista especial commemorativa dels 25 anys d'Enderrock. Un número dedicat als 50 anys de "L'estaca" de Lluís Llach, a la història i importància de la cançó que va marcar la lluita antifranquista i que s'ha convertit en un himne intergeneracional. Com va néixer la cançó? Qui era l'avi Siset? Busquem les respostes directament en les paraules del seu autor, un Lluís Llach sense censura. A més, aquest número especial també classifica 250 versions de "L'estaca" i porta personalitats com el president del Parlament, Mònica Terribas o Gerard Quintana a parlar del significat personal que els evoca la cançó.
Amb un podi que lideren Llach, Serrat i Raimon amb temes com "L'estaca", "Paraules d'amor" i "Al vent", respectivament, l'especial 25 anys llista també les 100 millors cançons de la Cançó,que ara expliquen el nostre llegat musical i històric. Dins aquesta selecció trobem exemplescom "Què volen aquesta gent?" de Maria del Mar Bonet, "Noia de porcellana" de Pau Riba o"Petita festa" de Toti Soler, entre altres. A part, l'especial celebra els 25 anys de la revista ambun repàs de la història d'Enderrock, any per any, amb els esdeveniments i fets musicals mésimportants per a la revista.A més, amb motiu del mig segle de les revoltes del Maig del 68, l'entrega també inclou un documental en DVD amb el documental Les cançons del 68, amb entrevistes als autors d'una desena de grans cançons popularitzades aquell any. Unes cançons que tenen com a protagonistes Lluís Llach amb "L'estaca", Maria del Mar Bonet amb "Què volen aquesta gent?", Joan Manuel Serrat amb "Paraules d'amor", Toti Soler amb "Petita festa", Pau Riba amb "Noia de porcellana", Sisa amb "L'home dibuixat", Pi de la Serra amb "L'home de carrer i Jaume Arnella amb "Rondes de vi". La llista es completa amb "La fera ferotge" d'Ovidi Montllor i "D'un temps, d'un país" de Raimon.


Trobada amb la responsable de l’àrea professional de la Fira MediterràniaData: Dijous 27 de setembre
Hora: 19h

Durada: 2 hores
A càrrec de: Anna Vilanova (responsable de l’àrea professional de la Fira de la Mediterrània)
Preu: GRATUÏT
Lloc: Centre de Creació Musical
Tens un grup de música, ets un solista o formes part d’un projecte musical? Aquesta temporada des de Casa de la Música volem ajudar-vos a fer una passa endavant amb els vostres projectes i ho farem conjuntament amb l’equip de la Fira de la Mediterrània.
La Fira de la Mediterrània és una de les fires més importants de Catalunya i compta amb la participació de més d’un miler de professionals de les arts escèniques. Actualment, i junt amb el MMVV, és un dels millors aparadors per donar a conèixer una formació musical dins el sector musical (programadors, segell discogràfics, managers, festivals...), a més de ser una de les fires amb major projecció internacional.
Durant la trobada, l’Anna Vilanova (responsable de l’àrea PROFESIONAL de la Fira Mediterrània) ens donarà les claus per poder treure el màxim suc d’aquest esdeveniment, des de contactar amb el màxim de professionals com tot un seguit de d’accions i estratègies per afrontar una fira amb èxit.

Introducció al DJingData: Dissabte 29 de setembre
Hora: 10h
Durada: 3,5h
A càrrec de: Randy Perez
Lloc: Centre de Creació Musical
Preu: GRATUÏT
Mashups, loops, llistes de reproducció... “introducció al djing digital”. Randy Pérez és actualment un dels DJs residents de la sala Stroika de Manresa, on hi realitza sessions setmanalment com a Dj Buff Bay. Amb més de deu anys d’experiència, en Randy ha passat per les cabines d’algunes de les millors sales i discoteques de l’estat com Florida135, Sala Apolo, Row14, La Cova i la Sala del Casino (Gijón), entre d’altres. Amb en Randy us proposem un taller enfocat a tota aquella gent interessada en el món del DJ que vulgui tenir més eines i recursos a l’hora d’afrontar una sessió. La primera part del taller tractarà sobre conceptes bàsics imprescindibles per qualsevol DJ:
Equalització: com regular els aguts, mitjos i greus per què la mescla soni bé.
Estructura musical bàsica de la música electrònica.
BPM: beats per minut o el que és el mateix, velocitat a la que es reprodueix cada cançó (compodem modificar-la i ajustar-la per aconseguir el resultat desitjat).Configuració del software: com configurar el software (Traktor2) segons les nostrespreferències o necessitats. Durant la segona part del taller aprofundirem en el software (Traktor2) i ens endinsarem en alguns recursos interessants que aquest ens ofereix i amb els quals podem fer pujar de nivell les nostres mescles:
Loops: com fer correctament un bucle de repetició amb un petit tros de la cançó.
Efectes d’àudio que ens permeten modificar i jugar amb el so de la música.
Sync: com preparar una cançó per que el programa ens sincronitzi la velocitat automàticament amb una altra cançó.
Cue points: punts que es marquen en diferents moments de la cançó i que tenen diversesfuncions.
Llistes de reproducció: com fer-les servir per tenir la música endreçada i trobar les cançonsmés fàcilment a la nostra llibreria.I per últim, una petita explicació de la metodologia d’en Buff Bay a l’hora de preparar mescles o mashups.


Exposició fotogràfica: Stroika en imatges per Àlex BelzaData: Dijous 4 d’octubre fins al 2 de desembre
A càrrec de: Àlex Belza
Lloc: Cal Manel
Preu: GRATUÏT
Fotògraf, amant de la música i càmera oficial de la SALA STROIKA durant els darrers 5 anys, Àlex Belza ens presenta un recull de fotografies sobre música en directe amb el qual ha capturat els artistes que han passat per la tarima de la sala. Escenaris encesos i públic entregat a l'experiència dels concerts en directe són els ingredients principals de la seva particular manera de retratar la música en directe: veient les seves fotografies l’espectador és capaç de sentir el vigor i la intensitat de la música en el seu estat més pur capturat en imatges impactants i rabiosament poètiques.
 
Iniciació al processament creatiu de la veu (pedals de loop) 
Data: Dijous 18 d’octubre
Hora: 19h
Durada: 2 hores
A càrrec de: Paula Grande
Lloc: Centre de Creació Musical
Preu: GRATUÏT
Aquest taller va adreçat a instrumentistes i cantants que vulguin iniciar-se en el processament de la veu a través de les pedaleres o loopejadores.
El taller constarà de dues parts, una primera on hi haurà una breu introducció teòrica per explicar el funcionament bàsic d'aquestes màquines, els efectes que es poden trobar en cadascuna d'elles i on es farà un petit repàs a les diferents pedaleres i processadores de veu
que es poden trobar al mercat; i una segona part que consistirà en practicar amb les pedaleres i conèixer diferents recursos i maneres de jugar per tal de crear cançons amb la veu a través dels loops. Es recomana als participants que assisteixin al curs amb el seu propi pedal, uns auriculars d'estudi i un micròfon.


Ableton Live aplicat a la música en directeData: Dissabte 20 d’octubre
Hora: 10h
Durada: 3,5h
A càrrec de: Martí Barcons
Lloc: Centre de Creació Musical
Preu: GRATUÏT
ABLETON LIVE és un dels seqüenciadors més versàtils i de fàcil ús del mercat. Per aquest
motiu és un dels softwares més populars dins de les formacions musicals que opten per
incorporar la música electrònica en la seva proposta artística. En aquest taller explorarem les eines que ens proporciona el programa de cara a les formacions musicals que vulguin incorporar el seqüenciador als seus directes, com treballar amb els patrons propis, externs i/o gravats al moment, modificar els patrons i equalitzar en temps real, així com incorporar la llibreria d’efectes que conté el programa.


Sessions LP #1: Grace, De Jeff Buckley, a càrrec de PAVVLA Data: Dijous 25 d’octubre
Hora: 19h
Durada: 2 hores
A càrrec de: Paula Jornet (PAVVLA)
Lloc: Centre de Creació Musical
Preu: GRATUÏT
El Centre de Creació Musical acollirà un cicle d’audicions comentades a càrrec de reconeguts músics i professionals del sector musical que ens faran redescobrir alguns àlbums clàssics del rock i la música popular que hem escoltat centenars de vegades i dels quals analitzarem tant la dimensió artística, musical i tècnica de les obres com el context en què van aparèixer.
Grace és el primer i únic disc d'estudi gravat per cantautor nord-americà Jeff Buckley, editat el 23 d'agost de 1994, tres anys abans de la seva mort. En ell, el músic llueix la seva bella i especial veu, com també la seva sensibilitat única per a la composició i interpretació musical,
les quals van portar a l'àlbum a convertir-se en una obra mestra de tots els temps. Si bé inicialment l'àlbum va obtenir poques vendes, les que només li van permetre arribar fins al llocnúm 149 als Estats Units, va rebre una àmplia i aclamada acollida a la crítica especialitzada. A partir de la mort de Buckley el 1997, l'àlbum sembla atreure nous fans cada any i ha venut finsel moment al voltant de 2 milions de còpies a tot el món.
La revista Mojo va qualificar a l'àlbum com el clàssic de rock modern número 1 de tots els temps. Grace va ser triat mitjançant una enquesta al públic com el segon àlbum favorit d'Austràlia a My Favourite Album, un especial de televisió realitzat per l'Australian Broadcasting Corporation i transmès el 3 de desembre de 2006, quedant per davant d'àlbums com Abbey Road de The Beatles, Led Zeppelin IV de Led Zeppelin i OK Computer de Radiohead. PAVVLA és el projecte musical de Paula Jornet (Sant Cugat, 1996). Amb un sol disc al mercat anomenat Creatures, publicat el mes de Novembre de 2016, PAVVLA acumula elogis i desperta l’interès més enllà del nostre territori, amb actuacions al prestigiós festival nordamericà SXSW, Europa i festivals nacionals com el Primavera Sound, Tomavistas Festival o el festival VIDA. Ja amb la publicació dels seus dos primers singles “Young” i “Skin”, molt abans de la sortida d’aquest primer àlbum, s’augurava un bon debut amb la confirmaci& oacute; a festivals com Monkey Week o Primavera Club... i PAVVLA no ha deixat de girar des de llavors: acabarà la gira del seu debut després de poc més d’1 any i mig i 96 concerts! Durant la gira, PAVVLA ha visitat ciutats de tot el territori espanyol però també ciutats de països com Alemanya, UK, Suïssa o els Estats Units i tot això sense deixar de recollir bones crítiques a un disc i un directe sensible i directe alhora que enèrgic que ha cridat l’atenció de mitjans internacionals de renom com el NPR americà o la BBC anglesa.


Taller de pedals 
Data: Dijous 8 de novembre
Hora: 19h
Durada: 2 hores
A càrrec de: Chiri Lopez
Lloc: Centre de Creació Musical
Preu: GRATUÏT
Tens una guitarra i vols trobar el teu so? Sou un grup i us agradaria sonar com els Rage Against The Machine o Nirvana?
El centre de creació musical us ofereix una masterclass on podreu veure els diferents tipus de pedals passant per pedals d’afinació o de volum fins els whammy, octavadors... També treballarem les seves funcions, escoltarem les sonoritats que ofereixen i per últim veurem quina és la seva utilització i els millors moments per aplicar-ho.
Totes les explicacions aniran acompanyades amb demostracions i vídeos on podreu veure de
primera mà quins artistes apliquen els pedals que podrem veure en viu i en quins moments els utilitzen, com Kirk Hammett utilitzant el wah wah o en Tom Morello amb l’inconfusible whammy.

Masterclass de YoutubeData: Dijous 15 de novembre
Hora: 19h
Durada: 2 hores
A càrrec de: Mireia Garolera
Lloc: Centre de Creació Musical
Preu: GRATUÏT
Miree va començar la seva carrera musical pujant cançons a Youtube com a divertimento i hores d’ara acumula més de 90.000 suscriptors al seu canal de Youtube, des d’on es poden
veure vídeos amb més de 600.000 visites. Miree ens explicarà en aquesta masterclass la seva
experiència com a youtuber, el seu procés de professionalització que l’ha dut a fer concerts per tot l’Estat Espanyol i fins i tot Tòquio i ens respondrà les preguntes més freqüents dins del món de Youtube i les creacions artístiques.
Què significa fer-se youtuber? Qui som els youtubers i què fem a Youtube? Com un músic es pot gestionar el seu canal de Youtube? Quins requisits han de complir els meus vídeos?
I si vull generar diners amb la meva música, com ho faig? Quines són les estratègies que puc posar en pràctica per a arribar a més públic?


Logic ProxData: Dissabte 17 de novembre
Hora: 10h
Durada: 3,5 hores
A càrrec d: Oriol Puig
Lloc: Centre de Creació Musical
Preu: GRATUÏT
Per als amants de la producció us portem una sessió on veurem com funciona el programa Logic Pro X de la mà del productor musical bagenc Oriol Puig, qui també és DJ resident a la
Sala Stroika (DJ Warsaw) i saxofonista i que ha treballat amb la producció musical de discos de grups com Pirat’s Sound Sistema, Kòdul... a més de ser el responsable de remixos d’èxit de
grups com ZOO, Auxili o els polonesos Habakuk.
L’Oriol ens introduirà al món del que és segurament un dels software estàndard més emprats
en els processos d’enregistrament i producció musical, el LOGIC PRO X. En una única coneixerem com funciona el programa i amb quines eines comptem per poder treballar amb
ell.

Introducció al programa: Explicació de la ”interface” i com està organitzat el software.
Llibreria De Sons Logic Pro X: Repassarem el contingut de la llibreria i com podem incorporar-hi nous sons.
Instruments Logic Pro X: repàs dels instruments que inclou el programa (sintetitzadors, caixes de ritmes, etc.).
Llibreries Externes: “Quins sons són els sons més adequats per la meva producció?”. Aquí ensenyarem com fer la tria de una bona llibreria, i repassarem les més conegudes(Kontakt especialment)
Mescla I Màster: Explicació bàsica del procés de mescla i quins elements són els utilitzatsper dur a terme la mescla i masterització de les nostres produccions (EQ, compressors, busos,etc).A més a més, també s’explicaran diversos trucs i consells enfocats a les necessitats dels
alumnes.

Marketing i Comunicació en l’era digitalData: Dijous 29 de novembre
Hora: 19h
Durada: 2 hores
A càrrec de: Marc Isern i Joan Luna
Lloc: Centre de Creació Musical
Preu: GRATUÏT
Reunim dos experts en comunicació cultural per analitzar casos pràctics i reals de com triomfen -i com fracassen- alguns grups en l’era digital. Quines estratègies utilitzen i com aconsegueixen algunes bandes actuals tirar endavant els seus projectes? Aquesta xerrada,
plena d’experiències en primera persona, abordarà casos que van des de Love of Lesbian fins
a Lori Meyers passant per C Tangana o Sopa de Cabra.
Marc Isern (responsable de premsa de grups de música com Els Catarres, Txarango, Sopa de Cabra o Dorian i de festivals com Strenes de Girona o Acústica de Figueres) i Joan S. Luna (cap de redacció de MondoSonoro i col·laborador habitual de diversos mitjans nacionals com el País i el Mundo), ens detallaran les estratègies de comunicació per les formacions musicals en procés de professionalització i exemplificaran amb casos pràctics d'èxit la comunicació dediferents grups en l'era actual.


Sessions Lp #2 iv de Led Zeppelin a càrrec de Arnau Tordera (Obeses) 
Data: Dijous 22 de Novembre
Hora: 19h
Durada: 2 hores
A càrrec de: Arnau Tordera (OBESES)
Lloc: Centre de Creació Musical
Preu: GRATUÏT
El Centre de Creació Musical acollirà un cicle d’audicions comentades a càrrec de reconeguts músics i professionals del sector musical que ens faran redescobrir alguns àlbums clàssics del rock i la música popular que hem escoltat centenars de vegades i dels quals analitzarem tant la dimensió artística, musical i tècnica de les obres com el context en què van aparèixer.
La banda anglesa Led Zeppelin publicava el 1971 el seu quart àlbum, desproveït de títol i ambuna coberta enigmàtica. Va ser un èxit unànime de crítica i vendes. Les vuit cançons que conté el disc mostren la virtuositat del grup com a intèrprets però sobretot com a compositors, i els serví també per establir-se com la banda que definia el so i les maneres del hard rock dels setanta.
Arnau Tordera és un compositor, guitarrista, cantant i actor català. És conegut per ser el guitarrista, vocalista i líder del grup Obeses. Llicenciat en filosofia per la UAB, s’ha format musicalment estudiant composició a l’ESMUC, música moderna al Taller de Músics de Barcelona i guitarra clàssica al Conservatori de Vic.

Taller de manteniment de guitarra i baixData: Dijous 13 de desembre
Hora: 19h
Durada: 2 hores
A càrrec de: Jordi Carles
Lloc: Centre de Creació Musical
Preu: GRATUÏT
Sessió pràctica per a tots aquells guitarristes i baixistes que vulgueu adquirir les nocions bàsiques per tenir el vostre instrument sempre a punt. Veniu amb la vostra guitarra o baix i apreneu tots aquells aspectes bàsics com ajustar, quintar, netejar, fer el manteniment o afinar.


Sessions lp #3 Against the great de Bad Religion a càrrec d’Eric Fuentes (The Unifinished Sympathy) 
Data: Dijous 20 de Desembre
Hora: 19h
Durada: 2 hores
A càrrec de: Eric Fuentes (The Unfinished Sympathy)
Lloc: Centre de Creació Musical
Preu: GRATUÏT
El Centre de Creació Musical acollirà un cicle d’audicions comentades a càrrec de reconeguts músics i professionals del sector musical que ens faran redescobrir alguns àlbums clàssics del rock i la música popular que hem escoltat centenars de vegades i dels quals analitzarem tant la dimensió artística, musical i tècnica de les obres com el context en què van aparèixer.
Against the great és l'últim treball de la trilogia del 88-90 on Bad Religion avança punts en la seva carrera. La banda estén l'escriptura establerta en Suffer i materialitza lletres carregades de teories, hipòtesis, ideologies, metàfores i analogies en temes que mantenen i acomiaden el so cru que va caracteritzar el punk californià dels 80. De fet molts del seguidors consideren l’àlbum una espècie “Greatest Hits” de la banda, fins al punt que Bad Religion van arribar a fer un 90% de l’àlbum en els seus directes de l’època.En una entrevista del 2010, Greg Graffin va explicar que el significat de Against The Grain va sorgir d'una sèrie de fonts històriques que demostren que per als peixos és més fàcil nedar corrent avall que cap amunt quan l'aigua està fluint. PerGraffin,l'analogia amb l'ésser humà suggereix que encara que la vida impulsa sempre una direcció, és més gratificant intentar buscar altres camins per tal d'adquirir coneixement.
Després d'uns inicis musicals a la banda de crossover Mad Squad entre 1990 i 1995, Eric Fuentes va debutar discogràficament amb el disc en solitari Descarrilant (1997), un disc amb cert aire avantguardista en què per primera vegada s'unia la tradició musical dels grups de rock alternatiu, emocore i indie nordamericans amb l'ús del català com a idioma. Buscant una nova via per les seves composicions, aquest cop en anglès, formaria a principis de l'any 2000 The Unfinished Sympathy, grup que va liderar fins a la seva dissolució en 2010, i amb el qual va donar a conèixer un talent excepcional per a crear hits, cançons rodones, precises i energètiques.
Amb 5 discos publicats i més de 400 concerts a l'esquena, incloent gires europees i per USA, The Unfinished Sympathy es van convertir en una de les bandes indies més respectades de l'estat, gràcies en gran part a les composicions i la veu d'Eric. Tant és així que es van convertir en el primer grup espanyol convidat pel llegendari John Peel, per gravar una de les seves Peel

Sessions a la BBC.
CLASSES D’INSTRUMENTS DE 1 A 6 ALUMNES
Classes reduïdes:  Les dinàmiques són molt més participatives i totalment adaptades a l’itinerari de cada alumne.

Guitarra acústica Data i període: Tots els dimecres del 8 d’octubre al 31 de maig
Hora: 17:15h a 18:15h i 19:45 a 20:45
Durada: 1h
Preu: 40€ mensuals, 140€ semestrals, 252€ anuals
Guitarra elèctrica Data: Dilluns del 8 d’octubre al 31 de maig
Hora: 16:00h a 17:00h
Durada: 1h
Preu: 40€ mensuals, 140€ semestrals, 252€ anuals
Baix elèctric Data i període: Tots els dimecres del 8 d’octubre al 31 de maig
Hora: 16:00h a 17:00h
Durada: 1h
Preu: 40€ mensuals, 140€ semestrals, 252€ anuals
Bateria Data i període: Tots els dimarts del 8 d’octubre al 31 de maig
Hora: 19:00h a 20:00h
Durada: 1h
Preu: 70€ mensuals, 240€ semestrals, 432€ anuals
Cant Data i període: Tots els dimarts del 8 d’octubre al 31 de maig
Hora: 16:00h a 17:00h
Durada: 1h
Preu: 40€ mensuals, 140€ semestrals, 252€ anuals

MUSICOTECA
TARIFA PLANA + HORARI FLEXIBLE + PLUG AND PLAY
Vine a gaudir tocant el teu instrument... sense límits! Toca tant com vulguis! L’instrument el posem nosaltres, tu només hi poses les ganes!
Data i període: Del 8 d’octubre al 31 de maig
Durada: 1h
Preu: 35€ mensuals, 120€ semestrals, 216€ anuals

COMBO
TOCA EN CONJUNT DE MANERA DINÀMICA
Toca en grup amb un bon repertori adaptat per a cada nivell de coneixements.
Data: Dimecres del 8 d’octubre al 31 de maig
Hora: 18:30h a 19:30h
Durada: 1h
Preu: 40€ mensuals, 140€ semestrals, 252€ anuals

MÚSICA AVANÇADA
CURS DE DJ

Aprèn les tècniques i metodologies que un bon Dj empra actualment en la seva carrera
professional.
Data: Dimarts del 8 d’octubre al 31 de gener
Hora: 17:15h a 18:45
Durada: 1,5h
Preu: 40€ mensuals, 140€ el trimestre
A càrrec de: Randy Pérez
-Controlar el hardware i software més comú a l’hora de punxar, configurar el software segons les nostres preferències o necessitats.
-Desenvolupar tècniques per sincronitzar, mesclar i equalitzar. Loops, efectes, cue points...
- Tenir la capacitat de liderar una sessió des del punt de vista musical i psicològic. Estructura
musical de la música electrònica.

CURS D’ABLETON
ABLETON LIVE és un dels seqüenciadors més versàtils i de fàcil ús del mercat. Per aquest motiu és un dels softwares més populars dins de les formacions musicals que opten per incorporar la música electrònica en la seva proposta artística.Aprèn a utilitzar les eines bàsiques de creació musical virtual per composició i producció que ofereix el software #1 del mercat.
- Producció de música, aprenent a utilitzar les eines bàsiques de creació musical virtual per composició i producció en un “home estudio”.
- Directe de música electrònica, aplicar les possibilitats del programa, a una secció en
directe, disparant qualsevol patró propi, extern o gravat al moment i modificar-lo i equalitzar-lo tot a temps real.
- “Djing”, aprendre a realitzar sessions de dj amb un nou enfocament lluny de la manera tradicional, que ens permetrà, no només disparar cançons en format digital, si no complementant-les amb tota la llibreria d’efectes que conté el programa, així com disparant patrons, loops, etc...
Data: Dijous del 8 d’octubre al 31 de gener
Hora: 16:00h a 17:30h
Durada: 1,5h
Preu: 40€ mensuals, 140€ el trimestre
A càrrec de: Xevi Collado

Arxivat a: 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):Manresa s'adapta a la Covid-19 i proposa una Festa Major de menys durada on els espais a l'aire lliure agafen protagonisme
S’instal·la una 'food truck' a la Torre Lluvià amb una programació de caminades, música en directe i tastos de vins
Vesprades Mil·lenàries per descobrir els orígens de la Seu
L’Ajuntament de Sant Fruitós reprèn l’atenció presencial
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]