Els veïns de Monistrol s’atreveixen amb el Sister Act
Un projecte participatiu implica els veïns i veïnes de Monistrol en una nova aventura artística, en aquest cas, l’adaptació del conegut musical Sister Act, que tindrà lloc el divendres 27 de juliol a la plaça de la Font Gran.
El resultat d’aquesta feina es podrà veure el divendres 27 de juliol al vespre a la plaça de la Font Gran.

BAGES / Redacció  
23/07/2018 16:43
La Festa Major d’Estiu de Monistrol de Montserrat acollirà la representació del musical Sister Act, un projecte de participació ciutadana en la qual hi participen una trentena de persones, en la seva majoria gent del poble que van ser seleccionats en un càsting. Sota la direcció artística del monistrolenc Pepo Flores, aquests actors i actrius amateurs han estat treballant en els darrers mesos amb el reforç d’alguns actors professionals, sota la direcció musical de Berta Peñalver i la direcció coreogràfica d’Andrea Santos.

El resultat d’aquesta feina es podrà veure el divendres 27 de juliol al vespre a la plaça de la Font Gran.
 
Pepo Flores destaca l’enlenc d’artistes amateurs monistrolencs i la seva entrega al projecte, “tenim gent de fins a 83 anys, que canten i ballen sobre l’escenari per primera vegada”, assegurant que serà “un musical molt divertit i refrescant”. La idea de portar a  terme un projecte artístic com aquest al municipi va sorgir després de l’èxit aconseguit amb el musical Fama, el 2013, que va aplegar 1300 espectadors,  “ara però volem pujar un graó, amb coreografies més complicades, treballant més la veu”.

 
 
Per la seva banda, l’alcalde de Monistrol de Montserrat, Joan Miguel, va qualificar de que es tracta d’un esdeveniment “molt important” pel gran nombre de gent implicada i va voler remarcar que tothom hi col·labora de forma altruista. D’altra banda, Miguel va repassar l’agenda d’actes tradicionals de la Festa Major d’Estiu de Monistrol de Montserrat, que tindrà lloc del 25 al 29 de juliol, entre els que va destacar la Festa Holly, el tobogan aquàtic, la Festa Jove amb Autoput i el ja tradicional sopar a la fresca amb pernilada, en el que novament s’espera una assistència massiva, de més de 600 persones a la plaça de la Font Gran.
 

Arxivat a: BAGES   MONISTROL DE MONTSERRAT 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



El Centre d'Esports Manresa torna a tercera després de dues temporades històriques a Segona RFEF
UManresa amplia el seu campus amb un nou edifici per acollir la Clínica Odontològica Universitària
Jornada sobre autoprotecció en cas d’incendi forestal
Consulta monogràfica per atendre pacients amb Parkinson
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]