Ja és operativa l'oficina policial dels Mossos d'Esquadra al Moianès
Donarà un servei de proximitat als deu municipis de la comarca
Les dependències, ubicades al carrer de les Joies número 32, consten d’una sola planta amb una recepció conjunta per als dos cossos policials i una oficina d’atenció al ciutadà on es recolliran les denúncies.

MOIANÈS / Redacció  
21/06/2018 09:40
A partir d'ahir dimecres ja funciona l’oficina policial del cos de Mossos d’Esquadra al Moianès, que depèn de l’Àrea Bàsica Policial del Bages. Les dependències estan ubicades a la planta baixa de l’ajuntament de Moià i seran compartides amb la Policia Local del municipi.
 
Els mossos donaran servei de proximitat als deu municipis de la comarca del Moianès: Moià, Calders, Castellcir, Castellterçol, Collsuspina, L’Estany, Granera, Monistrol de Calders, Sant Quirze Safaja i Santa Maria d’Oló. Per la seva banda, la Policia Local de Moià continuarà donant servei dins el territori del municipi i donarà suport a les actuacions dels Mossos quan sigui necessari.
 
L’oficina estarà oberta tot l’any en la franja horària de les 7.00 a 23.00 hores i donarà un servei de proximitat a la ciutadania que permetrà donar una resposta policial més ràpida i eficient a la comarca. Fora d’aquest horari el servei es cobrirà des de la comissaria de Manresa.
 
Aquest migdia l’alcalde de Moià, el Sr. Dionís Guiteras i Rubio, i el director dels Serveis Territorials d’Interior de la Catalunya Central, el Sr. Eduard Freixedes Plans han visitat les esmentades dependències.
 

Arxivat a: MOIA 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Manresa acull l'acte central del Dia de l'Educació Física al Carrer
El Casino acollirà l'exposició de gravats del segle XVIII 'Una Itàlia de paper'
Entrega de premis per promoure la investigació en discapacitat
Es realitzen treballs de reparació dels vasos de les piscines
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]