Bus Manresa estrena aquest dilluns nous itineraris i parades
Les novetats que es posen en marxa en afecten les línies 4, 5 i 8. Els nous itineraris inclouen parades a la zona esportiva del Congost, el polígon dels Dolors, el Palau Firal, el Parc Tecnològic o l’Escola Oficial d’Idiomes.
Atenció als nous itineraris i parades que entren en funcionament a partir d'aquest dilluns

MANRESA / Redacció  
18/05/2018 09:55
Dilluns vinent, 21 de maig, Bus Manresa posarà en marxa un paquet de novetats amb l’objectiu de continuar millorant el servei de bus a la ciutat, i ho farà amb l’estrena de nous itineraris i  noves parades per tal que la ciutadania pugui desplaçar-se en transport públic a indrets on fins ara no es podia arribar. Aquestes novetats afecten a les línies 4 (Font-Valldaura), 5 (Sant Pau-Viladordis) i 8 (Perimetral).

L4- Línia Font-Valldaura passarà a anomenar-se Font-Valldaura-Congost. En aquesta línia es modifica l’itinerari, mantenint la freqüència de pas cada 20 minuts. El bus passarà pel carrer Bilbao, amb una nova parada a plaça Sant Jordi,  i les tardes dels dies lectius (de dilluns a divendres) s’allargarà el recorregut de la línia, connectant diversos barris de la ciutat amb la zona esportiva del Congost. L’objectiu és que els centenars d’escolars i també adults que practiquen esport al Congost puguin desplaçar-s’hi en bus. Per aquest motiu, ja ha començat una campanya per tal d’explicar als clubs i entitats esportives situades a la zona esportiva del Congost del el nou itinerari del bus.

En aquest sentit, cal tenir en compte també que els joves de fins a 16 anys poden fer servir la targeta T16, un títol que només s’ha de comprar una vegada (35€) i que permet fer viatges il·limitats fins als 16 anys.

La L5- línia Sant Pau–Viladordis, a partir d’ara s’anomenarà Sant Pau-Viladordis-Dolors: En aquest cas, es modifica l’itinerari, passant per la RENFE, l’estació d’autobusos o el polígon dels Dolors, amb noves parades al Centre Tecnològic i al Palau Firal. Posteriorment, el bus passa pel camí dels Tovots i fa una nova parada a l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI). En aquesta línia també s’amplia l’horari (amb una expedició més al vespre) per tal de donar servei a tot l’horari de l’EOI i amb retorn a l’estació de la RENFE.L8- Perimetral. Aquesta és la línia més utilitzada, i transporta al voltant del 37% dels viatgers de tot el servei, amb un increment molt important els darrers anys. Per aquest motiu, s’incrementa amb un nou vehicle aquesta línia, per tal de millorar les freqüències en hores punta en dues lectius (de 15 a 14 minuts) i també en dies no lectius (de 20 a 15 minuts).

Arxivat a: MANRESA 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Ja es pot consultar la composició de les meses electorals de Manresa per a les eleccions al Parlament
Manresa acollirà el 19 d'abril unes jornades per promoure i difondre el sector del tèxtil
Inauguració del projecte d'habitatge cooperatiu de La Raval
Més d’un centenar de professionals debaten sobre al·lèrgies
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]