L’Institut Lacetània renova el certificat ISO 9001
El centre referma el seu compromís amb la qualitat. Va ser el primer institut de secundària de Catalunya en obtenir aquest certificat l’any 2002.
L’Institut Lacetània referma el seu compromís amb la qualitat renovant el certificat ISO 9001

ACTUALITAT / Redacció  
28/04/2018 11:08
L’Institut Lacetània de Manresa ha renovat amb èxit el certificat ISO 9001. Es tracta de la cinquena vegada consecutiva que el centre renova aquest document, després que l’any 2002 es convertís en el primer institut de secundària de Catalunya en obtenir-lo. Des de llavors, l’Institut Lacetània treballa amb aquesta metodologia de gestió que té com a principal exigència la millora contínua permanent i sistemàtica en totes les activitats i actuacions que es fan, per tal de complir amb la seva funció com a centre educatiu.
 
Al llarg d’aquest temps, els requeriments de la ISO 9001 han evolucionat cap a un major nivell d’exigència. Des de l’Institut Lacetània es fa servir el model ISO com una eina de gestió integral del centre que ajuda especialment en la gestió estratègica i la gestió del canvi i que contribueix a l’excel·lència dels resultats educatius. L’aplicació d’aquest sistema de gestió de la qualitat afecta tots els àmbits del centre, des dels currículums fins a les tutories, les activitats escolars i extraescolars, la utilització dels equipaments, el manteniment de les instal·lacions, l’ambient de treball, etc.

Arxivat a: MANRESA 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



L'exposició 'Embarassos, maternatge i masculinitat' arriba a Manresa
Afectacions a la mobilitat viària a Manresa per la processó de Divendres Sant
Laura Vilagrà repeteix com a número 2 de la llista d'ERC
Las Vegas acull una exposició de Josep M. Massegú
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]