El Festival de música "La Resposta" a Sallent
La Resposta’, convertirà Sallent en epicentre de la solidaritat amb Anna Gabriel. La vila de l’exdiputada de la CUP acollirà aquest cap de setmana amb 12 bandes a l’escenari, amb músics com Xavi Sarrià, Joan Garriga, Gossos, Zoo i Strombers.
A part de música també hi haurà activitats durant el dia, un acte polític i una zona d’acampada per aquells que vulguin passar-hi la nit. Els beneficis que es generin es destinaran a la caixa de resistència en solidaritat amb Anna Gabriel.

ACTUALITAT / Redacció  
30/04/2018 11:32
Sallent, es convertirà  durant dos dies en l'epicentre de la solidaritat antirepressiva amb la nostra companya Anna Gabriel i la resta d'encausades amb actes polítics, xerrades, zona d'acampada, àpats populars i molta música! Amb Xavi Sarrià, Zoo, Pupil·les, Joan Garriga i fins a 14 bandes a l'escenari.
 
La campanya Free Anna Gabriel fa una crida a la militància de l'Esquerra Independentista i els moviments socials a participar activament de #LaResposta assistint a les activitats durant el cap de setmana i fent-ne difusió. Els beneficis aniran a la caixa de resistència en solidaritat amb l'Anna Gabriel i a la campanya 'Totes som antifeixistes'.

A part de música també hi haurà activitats durant el dia, un acte polític i una zona d’acampada per aquells que vulguin passar-hi la nit. Els beneficis que es generin es destinaran a la caixa de resistència en solidaritat amb Anna Gabriel.

Els organitzadors del festival, el grup de suport ‘Sallent Respon’ i la campanya ‘Free Anna Gabriel’, denuncien que el cas de Gabriel no és un cas aïllat sinó un més dins la ràtzia repressiva de l’estat espanyol. Consideren que “de cap manera a dia d’avui podem descartar que l’Anna no sigui acusada d’un delicte de rebel·lió. Mentre duri el processament és possible i probable que l’Anna i els altres investigats puguin ser imputats per altres delictes més greus que els actuals, amb penes de fins a 30 anys de presó.”

El festival, dividit en dos dies, començarà divendres 4 de maig amb les actuacions de Zoo, Smoking Souls, Gossos, Auxili, Yacine i Pirat’s Sound Sistema. El dissabte al vespre, a partir de les 20h, serà el torn de Xavi Sarrià, Joan Garriga, Ebri Knight,Strombers, Juantxo Skalari i El Diluvi. Les entrades es poden comprar  a partir de 15€ a la web www.freeannagabriel.cat

Arxivat a: SALLENT 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Manresa celebrarà una jornada sobre la reintroducció de la natura als patis de les escoles
L’obra ‘Golfes’, tornarà a la sala petita del Kursaal en doble funció el dijous de la Festa Major
ERC Bages escull Ferran Estruch com a candidat a les eleccions del 12 maig
Primera reunió organitzativa de l’obra ‘La Santa Espina’ de Guimerà
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]