Campanya per apropar els treballadors del polígon al municipi
Cada dia moltes persones de la comarca vénen a treballar a les empreses instal·lades als polígons de Sallent, però no coneixen el què el municipi els pot oferir. Per aquesta raó, el consistori sallentí ha iniciat una campanya per tal d'obrir Sallent a totes aquestes persones.
Sallent inicia una campanya per apropar els treballadors del polígon al municipi

SALLENT / Redacció  
14/04/2018 12:34
Segons l'alcalde, David Saldoni, s'ha detectat que Sallent és un gran receptor de persones que hi vénen a treballar: "volem que entrin i coneguin el poble. Ho farem de moltes formes, ara comencem a promoure les nostres instal·lacions esportives i donant a conèixer el comerç, però finalment també voldrem aconseguir que contemplin la possibilitat de venir-hi a viure. Ara bé, tot això requereix etapes, que les anirem complint de forma ordenada".
 
L'Ajuntament ha dissenyat un catàleg de les instal·lacions esportives del municipi que enviarà a les empreses del municipi, per tal de plantejar la possibilitat de fer-ne ús, ja sigui de forma individual com col·lectiva. Per altra banda, també es farà arribar un Newsletter via correu electrònic per informar, no només dels serveis esportius, sinó també dels comerços de proximitat que ofereix la vila així com espais naturals, carrers i places de Sallent on poder desconnectar i gaudir de la seva bellesa i història.
 
Saldoni, explica que "s'ha treballat de forma conjunta entre promoció econòmica, esports i promoció del municipi, per tal d'idear una campanya que ajudi a donar a conèixer els equipaments i les possibilitats del nostre poble. Hem de tenir ganes que la gent vingui, els ho hem de posar fàcil, i per això treballem conjuntament amb les diverses entitats implicades del municipi."
 
Sallent té molt a oferir i volem que totes les persones que hi treballen facin una mica seu el poble fent ús de les instal·lacions esportives i participant dels esdeveniments culturals, les festes i el comerç.

Arxivat a:



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Manresa celebrarà una jornada sobre la reintroducció de la natura als patis de les escoles
L’obra ‘Golfes’, tornarà a la sala petita del Kursaal en doble funció el dijous de la Festa Major
ERC Bages escull Ferran Estruch com a candidat a les eleccions del 12 maig
Primera reunió organitzativa de l’obra ‘La Santa Espina’ de Guimerà
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]