Torna el FABA, el Festival Artístic del Barri Antic de Manresa
12 propostes escèniques de diferents disciplines i estils - 11 musicals i 1 teatral - ompliran els dos escenaris de l’antiga fàbrica de l’Anònima amb visites poètiques, mercat d’artistes i artesans, joieracontemporània i d’autor i murs plàstics. La participació del Mercat de Puigmercadal esdevindrà protagonista: el FABA acollirà un espai gastronòmic a càrrec dels seus paradistes durant tot el dia.
El festival tindrà lloc el proper dia 12 de maig. Foto: Jordi Preñanosa

CERTÀMENS / Redacció  
04/04/2018 13:29
El pròxim dissabte 12 de maig torna la 2a edició del Festival Artístic del Barri Antic de Manresa (FABA). La iniciativa, que se celebrarà a l’antiga fàbrica de l’Anònima, té l’objectiu de convertir el Centre Històric de Manresa en un node creatiu i cultural a través dels seus agents i reivindicar l’edifici municipal de l’Anònima com a fàbrica de creació.

L’entrada és lliure i està oberta a totes les persones. Enguany, el FABA concentrarà la major part de les seves activitats el dissabte 12 de maig des de les 10h del matí fins a les 2h de la nit amb un ventall d’esdeveniments culturals: concerts, teatres, poesia, un mercat artesà i art urbà, entre d’altres. Paral·lelament, hi haurà un espai gastronòmic a càrrec dels membres del Mercat de Puigmercadal de Manresa, on es podrà dinar i menjar durant tota la jornada. Lligant amb la participació del mercat i una setmana abans del festival, el divendres 4 de maig, es durà a terme la Festa de Presentació del FABA al mateix Mercat de Puigmercadal. Serà la cita que donarà el tret de sortida al festival, en un vespre de música electrònica en directe al mercat.

Arxivat a: MANRESA 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Manresa celebrarà una jornada sobre la reintroducció de la natura als patis de les escoles
L’obra ‘Golfes’, tornarà a la sala petita del Kursaal en doble funció el dijous de la Festa Major
ERC Bages escull Ferran Estruch com a candidat a les eleccions del 12 maig
Primera reunió organitzativa de l’obra ‘La Santa Espina’ de Guimerà
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]