La Coral Cardonina apassiona al temple de les Caputxines
El passat Dijous Sant, la Coral Cardonina va fer vibrar l'església de les Caputxines de Manresa amb la seva versió musical sobre la Passió de Jesucrist.
La producció cardonina va causar una profunda sensació al públic que va omplir tres quartes parts del temple manresà.

CULTURA / Redacció  
31/03/2018 20:19
L'emblemàtica coral, que enguany commemora el seu 60è aniversari, va presentar davant l'auditori congregat a l'església del convent  manresà una selecció antològica del repertori religiós de Setmana Santa que tradicionalment s'interpreta per aquestes dates a la vila ducal. Un concert marcat pel profund sentit de religiositat de les peces i per l'emotiva recreació que en feren els cantaires cardonins. Unes musiques que van anar desgranant els diferents episodis de la passió i la mort de Jesús de Natzaret, teixides per  un ampli espectre d'estètiques musicals: motets polifònics de grans mestres europeus,  polifonia ortodoxa russa, espirituals negres, corals luterans, així com diferents peces sacres de compositors catalans. Tot plegat, vertebrat per la narració dramàtica de l'eloqüent evangelista encarnat per la rapsoda cardonina Roser Creus i il·lustrat per desenes d'imatges projectades a càrrec d'Albert Farré del Cinema Amateur Cardoní.
 
La producció cardonina va causar una profunda sensació al públic que va omplir tres quartes parts del temple manresà , el qual va correspondre als cantaires i a l'equip cardoní amb una efusiva ovació dempeus al finalitzar la interpretació.
 
 

Arxivat a: BAGES 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



El Tast de Jocs del CAE acull prop de 1.700 persones en la seva 14a edició
Les Portes Obertes a UManresa s'amplien per donar més opcions de conèixer la Universitat
Els projectes del Servei Educatiu del Kursaal amb 6 funcions de ‘Cantaxics’
Escollides les 90 persones per formar les meses electorals del 12-M
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]